SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Zomerse Survival - Steppen, fietstrein, kanovaren of zeephelling

Zomerse Survival wanneer u maar een klein budget heeft. Er zijn diverse activiteiten zoals, een steptocht, fiettrein, een kanotocht en een zeephelling. De tijdsduur is 3 uur.

kano varen
Algemeen

Iets te vieren, maar niet zo'n groot budget? Dit is dan precies wat u zoekt. Bij deze sportieve survival komt u na ieder onderdeel terug bij uw startpunt. Er is geen vaste volgorde. Een onderdeel inkorten is geen probleem.

Het programma voorbeeld:

U heeft drie activiteiten die achter elkaar gespeelt kunnen worden, onderstaand vindt u een voorbeeld programma:


11:00 starten met een mooie steproute
12:00 Kano tocht over de Regge
13:00 Zeephelling
14:00 ongeveer einde programma


De tijden zijn in overleg aan te passen.

Activiteiten informatie

Steppen
Er wordt een mooie ronde gemaakt van ongeveer vijf kilometer door bos en platteland langs het riviertje de Regge. Je zult versteld staan wat het betekent om weer eens op dit vervoermiddel uit uw jeugd te staan en zo de groene omgeving te verkennen. Een sportieve activiteit voor familie, kinderfeestje en personeelsuitje.


Fietstreinen
Het is een soort van 'zwaan-kleef-aan', maar dan met fietsen. Vanaf 2 tot 62 personen koppelen we de fietsen aan elkaar tot één grote fietstrein. Het zijn 2-persoons fietsen die niet kunnen omvallen en omdat ze gekoppeld zijn, kun je het trappen ook aan iemand anders overlaten. Zo heb je alle tijd om de schitterende omgeving te zien. De rivier de Regge, de mooie weilanden, de bossen en de heuvels. De eerste stuurt en houdt de route vast, de rest volgt automatisch.


Kanovaren
Pak een kano of kajak en probeer het droog te houden. Je ziet in ieder geval de wereld vanuit een heel ander perspectief, vanaf het water. De Regge is een schitterend riviertje dus dat wordt genieten.


Zeephelling
Er af gaat vanzelf, maar erop… dat lukt alleen de allerbeste!
Lach eens om de afgang van een ander, de mislukte pogingen om overeind te blijven, laat staan de helling op te komen. Dat gebeurt allemaal op de zeephelling. Men neme een flinke helling, veel water en twee touwen. En je hebt een recept voor de beste lachbui die je in jaren hebt beleefd. Want of je nu de familie omlaag ziet glijden, je vriendengroep ziet ploeteren of de collega’s van de boekhouding onderuit ziet gaan. Het is altijd leuk, beregezellig en vooral uiterst amusant om te zien.

Deze Zomerse survival is inclusief:

  • Keuze uit steppen of de Fietstrein
  • Kanovaren
  • Zeephelling
  • Programma duur van 3/4 uur

Prijs: € 17,50 p.p. Vanaf 20 personen.
Tijdens de schoolvakantie in de maanden: juli en augustus betaalt u slechts € 15 p.p.


Het is mogelijk om dit uit te breiden met een lunch of diner, vraag naar de mogelijkheden.


De prijs van deze zomerse survival is geldig tot en met 31 december 2019.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje