SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Workshop Pijl en Boogschieten

Leren schieten met professionele hand- en kruisbogen met je familie of vrienden? De begeleiding zorgt voor duidelijke uitleg en veiligheid tijdens de wedstrijden.

Kruisboogschieten
Een leuk uitje met vrienden of familie

Leren schieten met professionele hand- en kruisbogen? Debegeleiding zorgt voor duidelijke uitleg en veiligheid tijdens de wedstrijden.

Een combinatie clinic handboog- en kruisboogschieten

U begint met koffie en thee in ons activiteitencentrum. De groepen worden ingedeeld, waarna de wedstrijden kunnen aanvangen. U schiet met professionele bogen en onze begeleiding zorgt voor duidelijke uitleg en veiligheid tijdens de wedstrijden. Een wedstrijd duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop volgt uiteraard een prijsuitreiking. Het winnende team ontvangt een ingelijste groepsfoto als aandenken.

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Bij deze workshop in Gelderland is inbegrepen

  • Koffie/thee ontvangst
  • Hand- en kruisboogschieten
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Fotocollage voor de winnaars
  • Prijsuitreiking
Prijs: € 23,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs van deze workshop in Gelderland is geldig tot 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje