SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Workshop Djembé spelen in Amersfoort

De Djembé is een Afrikaanse trommel gemaakt van hout, bespannen met geitenvel. Tijdens deze Djembé workshop in Amersfoort leert u en uw groep een leuke melodie spelen!

djembe
Djembà groepsuitje in Amersfoort

Tijdens deze Djembé workshop in Amersfoort leert u enkele basisvaardigheden en slagtechnieken. U zult met uw groep al een leuke melodie leren spelen!De Djembé komt oorspronkelijk uit West-Afrika, wordt met de hand bespeeld en geeft drie verschillende basistonen. In een groep worden twee of drie ritmes tegen elkaar ingespeeld waardoor een melodie van ritmische klanken ontstaat. Op de juiste manier gespeeld klinkt dit erg spectaculair.

Djembé workshop op locatie

De djembé is hét perfecte instrument om van een groep één team te maken. Ideaal voor een energiek groepsuitje met een ontspannen sfeer. U wordt begeleid door een ervaren muzikant die, naast zijn muzikale kennis, veel ervaring heeft opgebouwd in het bedrijfsleven als coach en communicatieadviseur. Djembe mee heeft een aantal muzikale methodes ontwikkeld om hier op een speelse manier achter te komen. De workshop djembe is mogelijk op allerlei locaties!

Prijs is exclusief reiskosten van € 0,20 per km exclusief BTW.

Prijs per persoon: €25,00
Duur van de activiteit: 90.0 minuten
Minimaal aantal personen: 10

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje