SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Workshop bier maken - Voor groepen die wel een biertje lusten

Maak kennis met het Bossche Bier tijdens dit unieke groepsuitje. Leuk uitje voor groepen die wel van een biertje houden! Sluit de dag af met een diner in een oud bruin café.

bier
Gezellig groepsuitje met rondleiding door de bierbrouwerij met bierproeverij

Maak kennis met het Bossche Bier tijdens dit unieke groepsuitje in Den Bosch. Leuk uitje voor groepen die wel van een biertje houden en willen weten hoe het gemaakt wordt!De workshop begint met een bierpresentatie. Vervolgens brengt u een bezoek aan de stadsbrouwerij en krijgt u vier biertjes aangeboden om te proeven. Hierna een 3 gangen menu.

Alles weten over bier? Bierpresentatie met rondleiding door de brouwerij

Het Café is gelegen in de Uilenburg, de oudste wijk van 's-Hertogenbosch. Deze meer dan 800 jaar oude stad is de moeite waard. In ons bruin café kunt u genieten van alles wat Brabant te bieden heeft. Namelijk gezelligheid, goed eten, drinken en echt Bourgondische sfeer.

Kom alles te weten over bier met onze bierpresentatie. Uitgebreide geschiedenis over bier onder het genot van vier verschillende bieren en borrelhapjes. Aansluitend is er een rondleiding door de brouwerij.Prijs per persoon: €13,00
Duur van de activiteit: 1.0 uur
Minimaal aantal personen: 10

Bourgondisch genieten van diner keuzemenu in Den Bosch

Bent u met een groepje van 12 tot 40 man dan kunt u in Café Bar le Duc, gezellig oud bruin café in het centrum van 's-Hertogenbosch, dineren.

Keuze uit 3 verschillende 3 gangen menu's, vanaf €18 p.p.

Perfect om te combineren met de bierbrouwerij rondleiding en bier proeverij.Prijs per persoon: €18,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 12

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje