SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Sabotage in Apeldoorn - spannend groepsuitje

Zelfs je allerbeste vriend, familielid of collega is niet te vertrouwen in dit spel, want onderlinge competitie, bedrog en venijn vieren hier hoogtij! Lukt het jou om de saboteur in Apeldoorn te ontmaskeren?

Sabotage
Sabotage in Apeldoorn - spannend groepsuitje

Zelfs je allerbeste vriend, familielid of collega is niet te vertrouwen in dit spel, want onderlinge competitie, bedrog en venijn vieren hier hoogtij! Lukt het jou om de saboteur te ontmaskeren?

Lukt het jou om de saboteur te ontmaskeren?

Eerst is het nog gezellig wanneer er onder het genot van een drankje, de spelregels worden uitgelegd. Maar dan komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te liggen en speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren met verrassende en interactieve teambuildingsopdrachten en met behulp van ouderwetse en moderne communicatiemiddelen, gaat jouw team de strijd aan met de andere teams. Maar: in elk team zit een saboteur. Hij of zij heeft zo zijn eigen missie en zal er alles aan doen om het spel te saboteren.

Dit Uitje in Apeldoorn is inclusief:

• Materialen, zoals mobiele telefoons
• Begeleiding en instructie
• 2 consumpties p.p.• Duur van het spel: 3 uur
• Starttijd: in overleg

Prijzen

€33,30 pp (min. 15 personen)
€30,25 pp (min. 60 personen)
€27,25 pp (min. 120 personen)


De prijzen van dit groepsuitje in Apeldoorn zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2019.


Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje