SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Weekendaanbieding - Geniet van Brabant in een luxe landhuis

Verblijf met een groot gezelschap in dit riante landhuis die een eigen poort heeft naar het bos. U kunt hier verblijven voor het jaarlijkse familie weekend of ga juist met een vriendengroep er op uit in dit landhuis. Vanuit dit landhuis kunt u heerlijk de bossen in of ga juist naar een stad zoals Den Bosch.

Landhuis
Weekendaanbieding in een luxe landhuis

Verblijf met een groot gezelschap in dit riante landhuis die een eigen poort heeft naar het bos. U kunt hier verblijven voor het jaarlijkse familie weekend of ga juist met een vriendengroep er op uit in dit landhuis. Vanuit dit landhuis kunt u heerlijk de bossen in of ga juist naar een stad zoals Den Bosch.

Uw verblijf in een Luxe Landhuis

Verblijf met een groot gezelschap in dit riante landhuis die een eigen poort heeft naar het bos. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 12 personen. De grote, maar toch knusse ruimte wordt gesplitst in een grote woonkeuken waar je heerlijk samen kunt eten en natafelen. Daarnaast is er een zithoek met een grote gashaard. Via een trap kom je bij de slaapvide. Op de begane grond is een 2-persoons slaapkamer met eigen badkamer voorzien van douche en wastafel.  Onder het huis is een slaapverdieping gemaakt met drie slaapkamers en twee badkamers. Het huis heeft drie aparte toiletten. De grote tuin ligt privé en nodigt uit om heerlijk buiten te eten, loungen en spelen. Het heeft zelfs een eigen trampoline.


Inclusief:
- Onbeperkt gebruik van de parkfaciliteiten
- Twee ruime verdiepingen en een slaapvide
- Uitzicht over weide met dieren
- Eigen kookfaciliteiten

Ontdek de prachtige omgeving

Naast de prachtige natuur, kunt u ook buiten de grenzen van het vakantiepark genieten van de natuur. Spring op de fiets na het bekijken van de fietsroutes of bepaal onderweg uw route. Wanneer u onderweg bent, kunt u een bezoek brengen aan Natuurgebied de Maashorst, Nationaal Landschap het Groene Woud, Landgoed Tongelaar en Kraaijenbergse Plassen.


Natuurgebied de Maashorst: het vakantiepark is een uitloper van de Maashorst. U bent meteen in het prachtige natuurgebied. Mogelijk vindt u onderweg sporen van de rijke historie van het gebied.


Nationaal Landschap het Groene Woud: het natuurgebied heeft een eigen karakter en is bijzonder. Het Groene Woud kunt u beschouwen als het visitekaartje van Brabant.


Landgoed Tongelaar: op het landgoed is het on-Nederlands stil. Centraal staat een kasteelburcht. De Kasteelburcht wordt omringd door boerderijen. Er wonen 50 dassen op het landgoed.


Kraaijenbergse plassen: bent u een liefhebber van vogels? Dan kunt u uw hart ophalen in de Kraaijenbergse Plassen. In de winter kunt u groepen eenden, ganzen en zwanen bewonderen.

Bij deze weekendaanbieding is inbegrepen:

  • 3 overnachtingen in een Luxe Landhuis
  • 1x Koffie/thee met Gebak
  • 3x Luxe broodbezorging
  • 1x Gratis fiets/wandelroutes en uittips in de Maashorst
  • 1x gratis route om de Grote Grazers te spotten
  • 1x gratis Berg en Breukroute

Prijs: vanaf €100,00 p.p. op basis van 12 personen.


De prijs van deze weekendaanbieding is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje