SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Virtual Experience spel in Giethoorn voor kleine groepjes

Het ultieme uitje in deze bijzondere tijd voor gezelschappen vanaf 4 personen. Binnen de mogelijkheden van de social distancing, stapt u in de virtuele wereld en combineert dit met een uitgebreid 3-gangen lunch, barbecue, high service of 3-gangen diner.

VRMoorddiner
Virtual Experience spel in Giethoorn voor kleine groepjes

Het ultieme uitje in deze bijzondere tijd voor gezelschappen vanaf 3 personen. Binnen de mogelijkheden van de social distancing, stapt u in de virtuele wereld en combineert dit met een Build-Tour-Own-Burger-Menu, barbecue , beers and burgers of high burger.

Programma:

De virtual experience kan op ieder gewenst tijdstip aanvangen en begint met een drankje naar keuze (excl.) in ons Eetcafe.


Aansluitend krijgt u de uitleg van het spel en de VR-bril (en de daarbij behorende desinfectie doekjes), Nadat u uw keuze voor het eten heeft doorgegeven, begint de 1e ronde van het spel. Vervolgens wordt de 1e gang geserveerd.


Vervolgens begint de 2e ronde gevolgd door de 2e gang.


Als dat allemaal goed verlopen is, wordt de 3e ronde gespeeld en de laatste gang geserveerd. U bent nu klaar voor de finale van het spel om af te sluiten met een warme consumptie naar keuze (excl.)


U kunt 1 van onderstaande Virtual reality games spelen:


  • De hotelmoord
  • Casa di Papel
  • National Treasure

Eetcafe in Giethoorn

Een Gieterse variant op een echte American diner, waar u in een gezellige Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn uw eigen luxe Hamburger kunt ssamenstellen. Naast het originele Build Your Own concept biedt ons eetcafe leuke varianten als High burger, Beer en Burgers en een burgerproeverij aan. Voor een broodjes lunch, barbecue of buffet bent u ook van harte welkom.

Bij deze Virtual Experience in Giethoorn is inbegrepen:

  • Een VR-game naar keuze (de Hotelmoord, Casa di Papel, National Treasure)
  • Een Build-Tour-Own-Burger-Menu, barbecue, beers and burgers of high burger.

Prijs: € 39,50 p.p. en is te boeken vanaf 3 personen. 


Wilt u uw Experience met een extra activiteit uitbreiden? Kan dan onder het tabblad Aanbieder naar de extra mogelijkheden.


De prijs van dit Virtual Experience spel in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2022.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje