SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Uit in Haarlem met uw groep - The BreakOut

Wil jij de leukste plekken van Haarlem ontdekken, maar ook een spannend spel spelen? Tijdens BreakOut ga je de politie helpen met het opsporen van Karel. Karel is ontsnapt uit de gevangenis en de vraag is: waarom, want hij had zijn gevangenisstraf bijna uitgezeten!

High Five
Uit in Haarlem met uw groep - BreakOut

Karel is ontsnapt uit de gevangenis en de vraag is: waarom, want hij had zijn gevangenisstraf bijna uitgezeten! Wegens grote drukte bij de politie heeft de zoektocht naar Karel niet de hoogste prioriteit. Maar deze crimineel moet wel gepakt worden! Help jij de politie zoeken?

Verdeel de groep in teams en werk goed samen

Tijdens BreakOut ga je in teams op pad langs de mogelijke schuilplaatsen van Karel. Het is de bedoeling dat de teams Karel samen insluiten. Er moet dus goed samengewerkt worden. Met behulp van een smartphone zit je hem al snel op het spoor. Met behulp van een zender kun je hem volgen, dus zie je waar hij zich ongeveer in de stad bevindt. Karel is echter slinks en snel en laat zich niet makkelijk pakken. Gelukkig ontvang je tijdens BreakOut regelmatig korte filmpjes met een update en krijg je berichten vanuit het hoofdkantoor van de politie. Lukt het jullie om Karel te vinden en te achterhalen waarom hij ontsnapt is? En... is dit grote mysterie dan opgelost of gaat het spel dan pas beginnen?!

Dit groepsuitje in Haarlem is inclusief:

• Materialen, zoals mobiele telefoons
• Begeleiding en instructie
• 2 consumpties• Duur van het spel: 3 uur
• Starttijd: in overleg

Prijzen

€29,00 pp (min. 15 personen)
€26,60 pp (min. 25 personen)
€24,20 pp (min. 60 personen)


De prijzen van dit groepsuitje in Haarlem zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2022.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje