SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Tribute to Amy Winehouse - Dinnershow met Overnachting in Egmond aan Zee

Op zaterdag 13 oktober kunt u genieten van een wervelende dinnershow in Egmond aan Zee. Forever Amy - Featuring Amy's original band komt naar Egmond aan Zee. Blijf aansluitend een nachtje slapen in ons 4 sterren hotel.

Amy
Tribute to Amy Winehouse op 13 oktober 2018

Op zaterdag 13 oktober kunt u genieten van een wervelende dinnershow in Egmond aan Zee met Tribute to Amy Winehouse


Geniet van een dinnershow inclusief uitgebreid koud en warm buffet en blijf overanchten in ons 4 sterren hotel. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

De inhoud van de Dinnershow

Op zaterdag 13 oktober 2018 vindt in de evenementenzaal van het hotel een fantastische dinnershow plaats: FOREVER AMY - Featuring Amy’s original band


‘Forever Amy’ is een overweldigende reis door de muziek en de live-optredens van Amy Winehouse.


Een memorabele show, die de extravagante artieste zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat, als stralend middelpunt van haar band. Dat is de verdienste van het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Met haar buitengewone vocale kwaliteiten is Alba de perfecte stem voor de muzikale reis door het repertoire van Amy. Maar ook de stijl en presentatie op het podium die Amy zo geliefd maakten, weet zij wonderbaarlijk goed te evenaren. Zij wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden. Musical director en bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq,gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist en fluitist Jim Hunt, zijn stuk voor stuk door de wol geverfde topmusici, die met Amy Winehouse de wereldtop van de popmuziek bereikten.


Tijdens deze fantastische show kunt u eveneens genieten van uitgebreide koude en warme buffetten en drankjes.

Het hotel en de kamers

Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over 365 kamers. De mooie kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio's en suites.

Faciliteiten

In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, zwembad, squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.

De dinnershow inclusief overnachting in Egmond aan Zee is inclusief:

  • Aanvang dinnershow 18.15 uur
  • Onbeperkt Hollands drankarrangement
  • Uitgebreid koud buffet
  • Live optreden artiesten
  • Uitgebreid warm buffet
  • Live optreden artiesten
  • Luxe dessert buffet
  • Einde avond c.a. 0.30 uur
  • 1 Overnachting in een 2-persoonskamer
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: € 139 p.p. op basis van een 2-persoonskamer
€ 159 p.p. op basis van een 1-persoonskamer


De tafels zijn voorzien van minimaal 8 zitplaatsen, bij boekingen vanaf 8 personen beschikt u over een eigen tafel. Kinderen t/m 12 jaar op aanvraag.


De prijzen van dit arrangement zijn geldig met aankomst op 13 oktober 2018.Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje