SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Theatersport - De Lama´s improvisatie workshop Leiden

Maak kennis met improvisatietheater en wordt voor één dag... een Lama.

leiden
Theatersport improvisatie workshop met diner

Maak kennis met improvisatietheater en leer improviseren. U krijgt verschillende rollen en scenes, die u niet van te voren heeft meegekregen en waar u zich dus niet op heeft kunnen voorbereiden. Daar gaat het juist om. Het leren improviseren op een leuke en gezellige manier.

Een echte aanrader als teamuitje met collega's om elkaar beter te leren kennen en te reageren op situaties die u niet kent.

Daarna gaat u heerlijk genieten van een drie gangen keuze menu. Dit alles vindt plaats in onze horeca locatie bij de Burcht in het centrum van Leiden.

Improvisatietheater in Utrecht, Noord & Zuid Holland

Leuk om naar te kijken én om te doen. Als u wordt losgelaten in deze wereld van creativiteit, lol en vrijheid, blijkt iedereen vol ideeën en humor te zitten. Wees benieuwd naar wat uw medespelers neerzetten, kijk, luister, reageer en het verhaal ontvouwt zich vanzelf.

We bouwen de workshop rustig op met speelse en vermakelijke improvisatieoefeningen. Als de fantasie is gaan stromen gaan we scènes spelen waar u met elkaar smakelijk om zult lachen. Uzult ontdekken dat als u in het moment bent en in contact met elkaar, u niet meer denkt maar doet, het spelen als vanzelf gaat.
* Workshop met pleziergarantie!

Inhoud workshop
In een improvisatieworkshop komen, naast plezier met elkaar maken, leerzame elementen als samenwerken, accepteren, fouten durven maken, open staan voor de ander etc. aan bod.

In het improvisatietheater draait het om accepteren wat uw medespelers neerzetten en ingaan op elkaars ideeën. Het is fantastisch om te ontdekken dat als u vertrouwt op uw eigen en andermans creativiteit iedereen vol ideeën en humor blijkt te zitten. Als u goed naar elkaar kijkt, luistert en reageert op wat u ziet en hoort ontvouwt het verhaal zich vanzelf.

We bouwen de workshop rustig op met speelse en vermakelijke improvisatieoefeningen. Dit om lekker los te komen en te wennen aan het elkaar zien in zo’n andere setting als waaraan u gewend bent. Als de fantasie en energie is gaan stromen gaan we scènes spelen waar u met elkaar hard om zult lachen. De opbouw van de workshop zorgt ervoor dat er in deze scènes vaak verrassende ontdekkingen worden gedaan m.b.t. de originaliteit, lef en humor van collega’s.
U zult ontdekken dat als u in het hier en nu bent en in contact met de ander, u niet meer denkt maar doet, het spelen als vanzelf gaat.

Prijs per persoon: €35,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 10

3 gangen menu bij de Burcht in Leiden

Wanneer u een dagje of avondje uit in Leiden aan het plannen bent kunt u niet om de Burcht van Leiden heen. Een prachtige historische locatie waar u heerlijk kunt wandelen en picknicken in de natuur.

Hier vlakbij kunt u genieten van een 3 gangen keuze menu.

Ook de ideale locatie om te genieten van een high tea of waar uw workshop of binnen activiteit kan plaatsvinden.

Prijs per persoon: €29,50
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 6

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje