SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Theatersport / Lama arrangement Maastricht

Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens workshop Theatersport in Maastricht wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.

t1
Word ook een Lama tijdens deze workshop Theaterimprovisatie

Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens workshop Theatersport in Maastricht wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.

Deze theater workshop vindt plaats op uw eigen gekozen locatie in en rondom Maastricht. Thuis, op het werk, elke locatie is mogelijk.

Theatersport workshop - leren improviseren

Theatersport maakt de laatste jaren snel opmars in bekendheid door televisieprogramma's als 'De Lama's' en 'De vloer op'.


Theatersport is leuk om naar te kijken, maar het is nog leuker om zelf te doen!

Voor wie?
Een theatersportworkshop is een leuke en ontspannen activiteit voor bedrijven, organisaties en instellingen. We verzorgen workshops voor teambuilding, bedrijfsuitjes en als onderdeel van trainingsprogramma’s en hei-sessies.

In deze workshop ligt het accent op de basisprincipes van theatersport: spelplezier, creativiteit, lef, spontaniteit en enthousiasme. Met luchtige en amusante oefeningen komen de deelnemers spelenderwijs in aanraking met het fenomeen theatersport en met hun eigen onvermoede creativiteit en talenten.

In heel Nederland te boeken. Als u zelf geen locatie heeft assisteren wij u daar graag in. Denkt u dan wel aan eventuele zaalhuur kosten.

Tot 20 personen betaald u de vaste prijs van € 550.00 per groep.
Bent u met meer personen dan is de prijs op aanvraag.

Prijs per persoon: €27,50
Duur van de activiteit: 2.5 uur
Minimaal aantal personen: 20

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje