SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Dagje uit naar Texel - fietsen op tandems, Wie is de Mol spelen en barbecuen

In dit arrangement komt alles aan bod en dat op het fantastische Waddeneiland Texel. Bezoek de Texelse Jutters, ontdek het eiland met de ludieke fietspuzzeltocht en geniet van een lekkere lunch aan de rand van het dennenbos. Kom ook voor een gezellig dagje uit met uw groep genieten op Texel!

Tandem Texel
Veelzijdig dagje uit op Texel

Een dagje uit op Texel waar u cultuur, natuur, avontuur, spanning en heerlijk eten combineert! In dit veelzijdige Texel arrangement komt alles aan bod! Voor een bijzondere familiedag op dit schitterende waddeneiland, of zoekt u iets speciaals voor een vrijgezellenuitje? Deze dag op Texel biedt voor ieder wat wils.

Schapenboerderij - Picknick - Wie is de Mol!

Als u op Texel aankomt worden de tandems uitgedeeld en gaat u met de route in de hand op pad. Samen op de tandem vergt toch wel wat samenwerking. Veel leuker dan alleen op de fiets, samen trap je sneller en zul je eerder bij het eindpunt zijn! Op de tandems vertrekt u naar schapenboerderij Rozenhout. Op de hoge berg, een prachtig mooi gebied op het hoogste punt van Texel, ligt boerderij Rozenhout. Boer Hans Witte laat u zien hoe schapen geschoren worden en hij zal met zijn hond, een Australian Kelpie, laten zien dat hij zelf niet achter een groep schapen hoeft aan te rennen om ze op een bepaalde plek te krijgen.


Blijft bijzonder om te zien!
Natuurlijk vertelt hij van alles over het leven op de boerderie. Geniet van de verhalen van schapenboer Hans Witte. Hij showt met liefde de verschillende lammetjes en toont hoe zijn Australian Kelpies zijn schapen alle hoeken van het weiland laten zien!


In het bos staat vervolgens een heerlijke picknick voor u klaar.


Daar start ook het Wie is de Mol spel. Dit is lastig, u moet namelijk samenwerken maar ondertussen kunt u eigenlijk niemand vertrouwen!

Het Texelse verhaal achter het Wie is de Mol spel

Sjon de Mol wil Texel opkopen voor een nieuwe Real Life Soap met de Texelaars in de hoofdrol. Die starten onmiddellijk een actie om dat te voorkomen, maar hebben daarbij uw hulp nodig. Er moeten verschillende opdrachten worden uitgevoerd om de plannen van Sjon de Mol te dwarsbomen. Maar ... er is een geheime mol in de groep actief. Die probeert de opdrachten te saboteren, zodat de protestactie van de Texelaars mislukt. Niemand kent zijn identiteit. Wie is de Mol?


Aan het einde van de dag sluiten we af met natuurlijk een prijsuitreiking en kunt u met familie, vrienden of collega’s heerlijk genieten van barbecue bij het strandpaviljoen.

Bij dit fantastische Dagje uit op Texel is inbegrepen:

  • Overtocht TESO
  • Tandems
  • Bezoek aan schapenboerderij Rozenhout
  • Picknick in het bos: Pistoletje gezond, diverse broodjes met verschillende soorten beleg, krentebrood, fruit, koffie, thee en melk
  • Wie is de Mol? Spelprogramma met onderweg een drankje en een snoepje.
  • BBQ bij strandpaviljoen
  • Terugreis met TESO
  • Organisatiekosten
  • Begeleiding

Prijs: € 109,50 p.p. inclusief BTW.
Deze prijs geldt bij 50 personen.


Bij 15 personen is de prijs € 144,50 inclusief BTW.
Bij 25 personen is de prijs € 124,50 inclusief BTW.
Bij 35 personen is de prijs € 117,50 inclusief BTW.


Vertrek Den Helder: 10.30 uur - Aankomst Den Helder: 20.20 uur.

Leuke extra's

Met een club vrienden of een bedrijfsafdeling kamperen in de Texelse duinen? Wakker gemaakt worden door roepende fazanten en nieuwsgierige duinkonijnen? Het kan allemaal. Wij zorgen voor de tenten en de veldbedden, u neemt zelf de slaapzakken mee. Informeert u naar de mogelijkheden. Wilt u met uw groep met een touringcar thuis opgehaald worden en weer veilig worden thuis gebracht? Omdat wij samenwerken met een partner op Texel kunnen wij dat voor een interessant tarief, informeert u gerust naar de mogelijkheden.


De prijs van dit Dagje uit op Texel is geldig tot en met 31 december 2019.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje