SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Teamuitje met een Djembé workshop en tapas eten in Breda

Een dagje uit met jullie team in Breda met een ontspannen en energieke workshop Djembe en een heerlijk tapas diner.

djembe
Djembe workshop en lekker Tapas eten

Maak kennis met de ritmische klanken van de djembé in misschien wel de mooiste stad van Nederland, Breda. Een ideaal teamuitje om te ontspannen maar ook erg succesvol als een verbetering voor de samenwerking onderling. Er moet goed geluisterd worden en hier op zal moeten worden ingespeeld. Maar dit teamuitje staat vooral gegarandeerd voor plezier. Naderhand kan er aangeschoven worden om samen te genieten van heerlijke tapas.

Djembé workshop op locatie

De djembé is hét perfecte instrument om van een groep één team te maken. Ideaal voor een energiek groepsuitje met een ontspannen sfeer. U wordt begeleid door een ervaren muzikant die, naast zijn muzikale kennis, veel ervaring heeft opgebouwd in het bedrijfsleven als coach en communicatieadviseur. Djembe mee heeft een aantal muzikale methodes ontwikkeld om hier op een speelse manier achter te komen. De workshop djembe is mogelijk op allerlei locaties!

Prijs is exclusief reiskosten van € 0,20 per km exclusief BTW.

Prijs per persoon: €25,00
Duur van de activiteit: 90.0 minuten
Minimaal aantal personen: 10

Echt lekker tapas eten tijdens uw avondje uit in Breda

Elke 2 maanden wijzigt het keuze menu en dus ook de onderdelen uit dit menu, dat kunnen we niet voorkomen. Dit 3 gangen menu wordt op tapa wijze geserveerd¦.

Voorgerechten: Geitenkaas tapas,Makreeltapa.Frisse zeevruchten salade,Kipspiesjes met mango salsa,Quesadillas met gehakt, bonen en salsa mex, Diverse broodsoorten, nachos, taco's en crostinis

Hoofdgerechten: Varkenshaas mexican style met rijst,Braziliaanse visstoof met aardappel,Tapa meat special, kipvleugel, spare rib en gehakt balletjes,Gekruide wedges en gemengde koolsla

Nagerecht:White chocolate cheesecake,Bruine choco tartufo,Vers fruit,Sorbetijs

Prijs per persoon: €25,50
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 4

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje