SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Swing mee met de Djembé - Swingend groepsuitje in Roermond

De Djembé is een trommel die is gemaakt van hout, bespannen met een geitenvel. Tijdens de workshop worden enkele basisvaardigheden en slagtechnieken geleerd en zullen jullie samen een mooie melodie kunnen spelen.

djembe
Leuk en leerzaam groepsuitje met de Djembe

De Djembé is een trommel die is gemaakt van hout, bespannen met een geitenvel. Het instrument komt oorspronkelijk uit West-Afrika. De Djembé wordt met de hand bespeeld en er kunnen meerdere klanken gemaakt worden die bas, toon en slapklanken heten. Tijdens dit muzikale groepsuitje worden enkele basisvaardigheden en slagtechnieken geleerd en zult u versteld staan van de mooie melodie.

Dit Djembe groepsuitje vindt plaats op uw eigen gekozen locatie in en rondom Roermond.

Djembé workshop op locatie

De djembé is hét perfecte instrument om van een groep één team te maken. Ideaal voor een energiek groepsuitje met een ontspannen sfeer. U wordt begeleid door een ervaren muzikant die, naast zijn muzikale kennis, veel ervaring heeft opgebouwd in het bedrijfsleven als coach en communicatieadviseur. Djembe mee heeft een aantal muzikale methodes ontwikkeld om hier op een speelse manier achter te komen. De workshop djembe is mogelijk op allerlei locaties!

Prijs is exclusief reiskosten van € 0,20 per km exclusief BTW.

Prijs per persoon: €25,00
Duur van de activiteit: 90.0 minuten
Minimaal aantal personen: 10

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje