SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe - leuke activiteiten en overnachten in [..]

Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, hilarisch Langlaufen of een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje.

Vriendinnenweekend
SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe

Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, hilarisch Langlaufen of een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje.

Programmavoorbeeld - dag 1

Dag 1
Rond 13.00 uur word je ontvangen bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom. Daarna is het inchecken in onze sfeervolle hotel chalets. Na het inchecken staat er een uitgebreide Veluwse broodtaarten lunch voor jullie klaar. Wij serveren u heerlijke rijkelijk belegde brood "taart punten" met verschillende soorten Veluwe producten waaronder Veluwse coppaham, Veluwe pate, en Veluwe kazen. Ook kunt u genieten van lekkere bospaddestoelensoep. Biologische appelsap en sinaasappelsap mag niet ontbreken.


Middag programma (Deze activiteit kan worden omgewisseld met de activiteit van dag 2)
De korte cryptische fototocht: Jullie worden onderling verdeeld in teams of jullie gaan als 1 team op pad, elk team krijgt 10 spannende opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team krijgt een camera mee, daarmee moet bewezen worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Deze ongeveer 2 uur durende tocht staat helemaal in het teken van gezelligheid en teamgeest. Je krijgt de foto’s mee als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag.


Borrelen en prijsuitreiking
Bij terugkomst rond 16.00 is er tijd om even rustig bij te komen van een prachtige wandeling over de Veluwe. Ook is het belangrijkste moment van de dag aangebroken. Welk team is het meest creatief en humoristisch? Wie gaat er vandoor met de prijs?


Diner 
Om 19.00 uur ben je van harte welkom in ons restaurant "Vale Nieuwe". Wij serveren een heerlijk drie-gangen verrassingsdiner. Na het diner kan er even gezellig gekletst worden bij de open haard of aan de bar.

Programmavoorbeeld - dag 2

Dag 2:


Ontbijt 
Wij serveren een heerlijk ontbijt met verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie/thee, jus d'orange en een eitje.


Programma (Deze activiteit kan worden omgewisseld met de activiteit van dag 1)
Na het ontbijt is er een keuze promgramma met keuze (van te voren) uit 2 leuke activiteiten; ons spectaculaire, hilarische langlaufprogramma (minimale deelname 6 personen) of de unieke, prachtige e-scooter puzzeltocht (het kan zijn dat de activiteiten dit weekend worden omgewisseld in het programma. Dit wordt u van te voren meedegedeeld). Bij het langlaufen staan onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer garant voor veel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Onderweg is er een ‘Glühweinpauze’ zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. Maar let op... er worden filmopnames gemaakt! Voor de e-scooter puzzeltocht ontvang je een rugzak met benodigdheden om deze tocht te kunnen winnen. De GPS vertelt precies waar je naar toe moet. Eenmaal aangekomen bij dat punt, worden er een aantal vragen gesteld via de GPS. Maar let op! Als je het verkeerde antwoord geeft, word je de verkeerde kant opgestuurd. Daardoor maak je misschien meer meters dan het andere team (Jullie worden onderling verdeeld in teams of jullie gaan als 1 team op pad) en is de kans op winst verkeken. Voor het juist beantwoorden van de vragen ontvangt je munten. Verzamel zoveel mogelijk munten en zo min mogelijk kilometers!


High Tea
Om 13.30 uur serveren wij een Veluwse High Tea. Na de high tea zit helaas dit gezellige vriendinnenweekend erop.


Verschillende soorten thee, heerlijke luxe hapjes en meer...

Veelzijdige evenementen locatie

U vindt deze locatie aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Het Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten! De bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Dit gezellige vriendinnenweekend is inclusief:

  • 1 Overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • 1x High Tea
  • 1x Broodtaarten Lunch
  • 1x Een 3-gangen Diner
  • Cryptische fototocht
  • Wandeling
  • Langlaufprogramma (minimaal 6 pers) OF e-scooter puzzeltocht

Prijs: € 149 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.


Op basis van een 1 persoonskamer € 183,50 p.p.
Op basis van een 3 persoonskamer € 144,75 p.p.


In de periode april t/m september geldt er een minimaal verblijf van 2 nachten in de weekenden.
De prijs voor een extra overnachting met ontbijt is € 42.50 p.p.


In de periode oktober t/m maart en op door de weekse dagen mag het arrangement op basis van 1 nacht worden geboekt.


Toeslagen:


  • Toeslag op zaterdag: € 10,00 per persoon
  • Toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.

De prijs van dit vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje