SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Strijd op de Amsterdamse Wallen in kleine groepjes

U wordt opgesplitst in kleine groepjes, waarna u op een actieve wijze de Wallen gaat ontdekken. Actief, jazeker! Maar niet op de manier waaraan u in eerste instantie zult denken. We hebben een leuke puzzeltocht voor u uitgezet, waardoor u kennismaakt met de Wallen en er ook nog iets van mee naar huis neemt!

f
Strijd op de Amsterdamse Wallen in kleine groepjes

Voor een ludiek vrijgezellenuitje of vriendenuitstapje slaat u met dit arrangement de spijker op z'n kop. In kleine groepjes de stad in waar een strijd op de Wallen wordt gestreden.

Puzzeltocht met een afsluitende borrel in een Mokums kroegie

U wordt opgesplitst in kleine groepjes, waarna u op een actieve wijze de Wallen gaat ontdekken. Actief, jazeker! Maar niet op de manier waaraan u in eerste instantie zult denken. We hebben een leuke puzzeltocht voor u uitgezet, waardoor u kennismaakt met de Wallen en er ook nog iets van mee naar huis neemt! De resultaten van de puzzeltocht leidt uiteindelijk tot een over all winnaar. Tijdens een borrel in een Mokums kroegie zal het winnende team bekend worden gemaakt.Leuk én leerzaam!!

Dit strijdlustige arrangement op de Wallen is inclusief:

  • Prijsuitreiking
  • 1 consumptie
  • Professionele begeleiding
Prijs: € 21,50 p.p. exclusief BTW
Tijdsduur: 2,5 uur
Minimaal: 8 personen

Sexy variant:

Strijd op de Wallen is er nu ook in een meer ordinaire, zeg maar sexy variant! Geweldig geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest! Maak uw borst maar nat, wij garanderen rode konen!! Enne...evengoed óók leuk en leerzaam...! Vraag naar de mogelijkheden!

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2021.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje