SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Stadswandeling in Arnhem

U kunt Arnhem op vele manieren leren kennen. De welbekende stadswandeling is er hier één van. Met uw groep verkent u de historische binnenstad, een goed idee voor uw uitje met familie, vrienden of kennissen.

Wie is de Mol?
Verken de Veluwe stad Arnhem met een Stadswandeling

Arnhem heeft als hoofdstad van Gelderland een rijke en bewogen geschiedenis. Markante punten in de stad die de gids u tijdens de stadswandeling zal laten zien zijn o.a. 'de brug te ver’ bekend van de Slag om Arnhem, de Sabelspoort, de Eusebiuskerk, het Duivelshuis, het Jansplein en de Korenmarkt.

Met een stadsgids Arnhem verkennen

U kunt Arnhem op vele manieren leren kennen. De welbekende stadswandeling is hier één van. De wandeling duurt circa 1,5 en is geschikt voor jong en oud. De enthousiaste en deskundige gids laat u kennismaken met de geschiedenis en toekomst van Arnhem op een informele en informatieve manier.

Bij deze stadswandeling in Arnhem is inbegrepen:

  • Stadswandeling door Arnhem onder begeleiding van een gids
  • Duur wandeling 1,5 uur
Prijs: € 115,00 per gids (maximaal 25 personen per gids)
De prijs is exclusief 21% BTW en € 15,00 reserveringskosten.

U kunt de stadswandeling uitbreiden met een bezoek aan de Eusebiustoren (€ 2,50 p.p.) en/of de middeleeuwse kelders (€ 3,50 p.p.)

Speciale themawandelingen

Er zijn nu ook themawandelingen in Arnhem mogelijk: o.a. Koffiewandeling, Arnhemse Parkenwandeling, Slag om Arnhem Wandeling, Spijkerkwartierwandeling en Modewandeling. Informeer naar de mogelijkheden!

De prijs van deze stadswandeling in Arnhem is geldig tot en met 31 december 2018.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje