SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Speel Djembe of Percussie tijdens dit muzikale familieuitje in Hoorn

Een familieuitje in Hoorn in het teken van muziek maken. Door een djembe of percussie workshop te volgen zal uw ritme gevoel verbeteren

Shakers
Keuze uit Percussie of Djembe workshop

In Hoorn hebben wij een prachtige locatie waar u een Djembe of Percussie workshop en uitvoering kan laten plaatsvinden. Dit kunnen wij in het centrum van Hoorn organiseren samen met een buffet diner naar keuze. Er staat zelfs een podium voor jullie klaar waar de uitvoering van jullie muzikaal stuk kan worden opgedragen.

Als u een eigen locatie heeft kunt u dit familieuitje ook zonder buffet boeken.

Djembé workshop op locatie

De djembé is hét perfecte instrument om van een groep één team te maken. Ideaal voor een energiek groepsuitje met een ontspannen sfeer. U wordt begeleid door een ervaren muzikant die, naast zijn muzikale kennis, veel ervaring heeft opgebouwd in het bedrijfsleven als coach en communicatieadviseur. Djembe mee heeft een aantal muzikale methodes ontwikkeld om hier op een speelse manier achter te komen. De workshop djembe is mogelijk op allerlei locaties!

Prijs is exclusief reiskosten van € 0,20 per km exclusief BTW.

Prijs per persoon: €25,00
Duur van de activiteit: 90.0 minuten
Minimaal aantal personen: 10

Percussie workshop op locatie

Naast de djembé wordt er bij deze percussie workshop gebruik gemaakt van meerdere instrumenten zoals, shakers, claves, guiro's en handtrommeltjes. Deze workshops zijn vooral aan te raden bij wat grotere groepen omdat er dan een mooie harmonie wordt opgezet met meerdere instrumenten. Een gedeelte van de deelnemers krijgt de beschikking over een djembé. Natuurlijk kunnen de deelnemers tijdens de workshop wisselen van instrument. Een muzikaal groepsuitje. Te boeken op elke locatie!

Prijs per persoon: €17,50
Duur van de activiteit: 90.0 minuten
Minimaal aantal personen: 20

Buffet Faciliteiten in Hoorn - keuze uit meer dan 15 soorten

Of u nu een BBQ buffet wenst of Spaanse tapas. Misschien wel Italiaans of juist lekker Hollands. Een tropisch buffet met vis of zeer luxe met kreeft.Bij het Huis Verloren in Hoorn kan het allemaal.In verschillende prijsklasses met een gemiddelde prijs van €20 per persoon kunt u heerlijk genieten van het buffet.

Geef uw keuze door en de locatie zorgt voor uw ideale feestavond!

Cultureel Onderkomen met een geheel in 30 jaren stijl gerestaureerde schitterende cafezaal in het centrum van Hoorn. Stijlvolle ruimte met een wonderlijk mooie akoestiek en besloten grote stadstuin met een gezellig privé-terras. Een unieke tuinmuur en monumentale bomen waaronder een ongeveer 250 jaar oude rode beuk completeren het geheel.

Prijs per persoon: €20,00
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 15

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje