SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Sensationeel groepsuitje - Prison Break in Overijssel

Onstnap uit de gevangenisbus, wees je vrienden te snel af en meld je als eerste bij de vluchtauto. Combineer dit sensationele spel voor gezelschappen boven de 10 personen met lekker eten.

prison break
Sensationeel groepsuitje in Overijssel

Prison break Paasloo is een unieke, sensationele ontsnappingsgame waarin je in verschillende teams tegen elkaar strijdt om als eerste team te ontsnappen. Samenwerken met je teamgenoten is hierbij van belang. Lukt het jou en je team om uit de bus te ontsnappen en door het bos de vluchtauto te bereiken? Wie is er als eerste met de juiste code?

Programma

Na ontvangst in ons restaurant wordt u gearresteerd wegens het overtreden van de maatschappelijke gedragsregels roepen wij u en uw medeplichtigen op om uw gevangenisstraf uit te zitten.


Na een korte intake met een warme consumptie zult u op het gevangenistransport worden gezet. Het transport vertrekt 15 minuten na aanvang van de intake. In verband met de zware beveiliging vertrekt het transport volgens een strak tijdschema. Het is van belang dat alle toekomstig gedetineerden op tijd aanwezig zijn. 

Onze penitentiaire inrichting ligt op een onstuimig en bosrijk terrein. Het dragen van goed schoeisel en de juiste kleding is daarom van groot belang. Prison Break Paasloo is weersonafhankelijk: 50% van de tijd speelt zich in de bus af en voor in het bos zijn paraplu’s aanwezig.


Mochten er veelplegers (gedetineerden die voor de tweede keer opgepakt worden) onder uw medeplichtigen zijn, wilt u dit dan doorgeven bij het uitvaardigen van het arrestatiebevel. Zij worden dan op transport gezet van de zwaarbeveiligde afdeling van Prison Break Paasloo


Bij terugkomst na 100 minuten kunt u de ervaringen bespreken tijdens de borrel (ex) en een buffet 1,barbecue 1 of diner 1 (optioneel)

Sfeervolle locatie in de Weerribben

Dit gezellige en sfeervolle restaurant in Paasloo biedt uitstekende mogelijkheden om heerlijk te lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee. Aanpassingen op dit programma zijn uiteraard mogelijk. Tijdens uw verblijf mag u ook vrij gebruik maken van het zwembad en andere sportfaciliteiten die aanwezig zijn op deze sfeervolle locatie.

Kortom, maak van uw dagje uit een ware belevenis!

Bij dit Sensationele groepsuitje in Overijssel is inbegrepen:

  • Warme consumptie 
  • Prison Break Paasloo
  • Barbecue 1/buffet 1/menu 1 (optioneel)

Prijs: € 20,00 p.p. (vanaf 10 personen) met bbq, diner of buffet € 39,95 p.p.
Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 9,50 (19.50)
Kinderen 4 t/m 7 jaar: € 2,50 (12,50)


Kiest u voor een koffietafel met kroket en soep of plate naar keuze bedraagt de prijs € 33,50 p.p.

Prison Break Specials

  • SWAT==>Laat u oppakken op uw locatie. Vervoer is geregeld. Het spel begint direct en u wordt met een touringcar naar Paasloo gebracht. Prijs op aanvraag.
  • Vrouwenvleugel==>Laat u opsluiten in de Vrouwenvleugel, de dames krijgen een speciale behandeling en geniet van een high tea als afsluiting. 
  • Jeugddetentie==> Speciaal voor de leeftijdscategorie 7 tot en met 11 jaar.
  • Zwaar beveiligde afdeling==> Voor de veelplegers in uw gezelschap.
  • Weekend at the prison==> Een crmineel goed weekendje weg. Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit sensationele groepsuitje in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2019.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje