SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Schooluitstapje - Speelplezier met je klas in Doesburg

Voor een geslaagd schooluitstapje kom je lekker klauteren, glijden, zwaaien, zwieren en zwemmen in het ballenbad in het speelparadijs van de IJsselhoeve. De kids leven zich helemaal uit en genieten daarna van welverdiende frietjes met een minisnack.

Boerenhoeve
Leef je uit in het speelparadijs - Supergaaf voor kids!

Voor een geslaagd schooluitstapje kom je lekker klauteren, glijden, zwaaien, zwieren en "zwemmen" in het ballenbad in het overdekte speelparadijs van de locatie. De kids leven zich helemaal uit en genieten daarna van welverdiende frietjes met een minisnack. Kortom het ultieme kinderfeest waar de kids de dag van hun leven hebben.

Altijd pret in Speelparadijs Binkie

In het kinderpretparadijs is het altijd feest! Het grandioze binnenspeelparadijs is meer dan 1000 m2 groot. Je vindt er een rodelbaan, superglijbaan van meer dan7 meter hoog, super lego bouwstenen, klimwanden, het super spinnenweb, springkussen. Voor de allerkleinsten is een speciale speelruimte.

Top locatie - Altijd feest!

Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel. Iets noordelijk van de mosterdstad Doesburg en ongeveer 2 kilometer van het kleinste stadje van Nederland; Bronkhorst. Onze boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Dit zorgt voor een knusse, gezellige en warme sfeer.

Dit kidsarrangement is inclusief

  • Entree
  • Onbeperkt ranja
  • Fietjes met mini snacks
  • Waterijsje of zakje chips
  • Sminken

Prijs: € 9,50 per kind

Minimum aantal: 15 kinderen met begeleiding

Tijdsduur ongeveer 4 uur

De prijs van dit arrangement is geldig t/m 31 december 2018





De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje