SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Schermen en Stadswandeling Haarlem - Uitgebreid groepsuitje

Een leuk en uitgebreid groepsuitje in Haarlem waarbij u een scherm workshop in Haarlem maakt en een verrassende stadswandeling maakt.

Storytrail
Groepsuitje in Haarlem met workshop schermen, high tea en stadswandeling

Op uw eigen locatie of buiten in het park leren schermen, hierna de stad Haarlem goed bekijken door middel van een stadswandeling.

Storytrail - Stadswandeling met een verhalenverteller

Een unieke stadswandeling waarbij je niet met een gids maar met een verhalenverteller op pad gaat. De verteller brengt de geschiedenis van de stad tot leven met sagen & legenden. De prachtige oude binnenstad vormt het decor. Deze stadswandeling is leuk voor jong en oud. Ontdek op deze bijzonder manier de stad en... Elkaar.


Beleef het in diverse steden in Nederland. Vanaf 6 t/m 240 personen. Van € 14 tot € 31 p.p. Kinderen van 6 t/m12 jaar € 9 inclusief BTW.Prijs per persoon: €17,00
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 6

Workshop Schermen op vele locaties in Nederland

Tijdens deze workshop leert u onder professionele begeleiding de schermsport te ervaren. Deelnemers krijgen beschermende kleding, schermmasker en wedstrijdsabel en kunnen de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken met elkaar oefenen. Korte uitleg en oefeningen wisselen elkaar af en na ca. één uur kunt u al met elkaar sparren. Na 1 uur kunt u al met elkaar sparren en kan er onderling worden geduelleerd. Schermen is weliswaar actief en dynamisch maar niet moeilijk te leren en kan zowel door mannen, vrouwen en kinderen worden beoefend. Het schermen is volkomen veilig dankzij de speciale materialen die iedere deelnemer ter beschikking krijgt.


Deze workshop is inclusief instructie, begeleiding van professionals, alle schermmaterialen en sportlocatie in vele steden. Als u de ruimte er voor heeft kan het ook plaatsvinden op uw eigen locatie.


Minimum leeftijd is 14 jaar.


De prijs van deze activiteit is exclusief BTW.

Prijs per persoon: €29,75
Duur van de activiteit: 90.0 minuten
Minimaal aantal personen: 12

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje