SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Saterday night fever disco workshop - Feestavond in Groningen

Deze dans avond in de stijl van Saterday night Fever is een geweldige feestavond voor alle dansliefhebbers. Swing met deze super leuke disco workshop en sluit af met heerlijke Cubaanse tapas.

Disco Party workshop
Feestavond met dansworkshop

Alle dansliefhebbers opgelet! Deze feestavond is helemaal in disco stijl en iedereen zal leren wat disco eigenlijk inhoudt. Tijdens de workshop disco dansen zullen alle moves voorbij komen. Als afsluiting geniet u met z'n allen van een heerlijke Cubaanse tapas. Maak er een super leuk uitje van in Groningen. 

Workshop Disco Dansen - Disco The Right Way

Herleef de glitter disco-tijden met de Jackson five, Kool & The Gang, Spargo en KC & the sunshine band. Even opwarmen en dan komen de verschillende moves aan bod, je leert de Soul Walks en John Travolta's favourits van een enthousiaste docente! Inclusief leuke disco-gadget voor iedere deelnemer.


Huur glitteroutfits erbij voor € 2,50 p.p.: glitterjurkjes, tops, overhemden en jaren '70 bell bottom broeken, pruiken, glitterhoedjes etc!


NB prijzen zijn ex btw. Reiskosten <75 km.

Prijs per persoon: €22,50
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 10

Tapas eten in het centrum van Groningen

De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn wereldreizen en verblijfplaatsen tegen kwam. Vertrekpunt is het zuiden van de VS, Cuba en de Cariben, aangevuld met veelzijdige en inventieve Afrikaanse-, Franse- en mediterrane invloeden. Het menu dat u kiest komt op tafel te liggen als uw gasten een keuze uit verschillende gerechten hebben binnen een bepaalde gang. Deze keuze kunnen ze op de avond zelf aan tafel maken.


De prijzen van de menu’s beginnen bij € 17,50 p.p. Keuze uit 4 tapas menu's, bijvoorbeeld: Tapas Menu Pamplona vanaf € 17,50 p.p.

Prijs per persoon: €22,75
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 8

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje