SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Salsa workshop met high tea - Swingend groepsuitje in Haarlem

Beleef een dagje Haarlem, één van de meest sfeervolle steden van Nederland. Deze dag staat helemaal in het teken van muzikaal en culinair genieten. Salsa workshop en ondertussen genieten van Haarlemse lekkernijen!

xo
Groepsuitje - Salsa workshop in Haarlem

Muziek en dans, een gouden combinatie. Vooral in het sfeervolle en creatieve Haarlem met deze salsa workshop groepsuitje. Op de Grote Markt zullen zij met smart op u wachten om er een swingende dag van te maken. Uw dag begint met een high tea in hartje centrum.Ondertussen gaat u kennis maken met onze salsa professionals. Zij leren u spelenderwijs de kneepjes van het salsa dansen.
Als iedereen zeker weet dat deze salsa workshop ook thuis goed uitgevoerd kan worden, gaan uw leraren u verlaten waardoor u kan aanschuiven aan een heerlijk gevarieerd 3 gangen diner.

High tea vanaf 2 personen. Haarlem Helemaal Hip!

Laat jullie lekker verwennen met de luxe High Tea van Grand Café XO in Haarlem. Op tafel zetten we een etagere gevuld met - Chocolade brownies - Sally's mini muffins - Patisserie Allemagne cakejes met glazuurlaag - Chocolade lolly's - Slagroom- chocoladetruffels - Patisserie d'Amande, amandelcakejes - Warme mini saucijzenbroodjes - Vers afgebakken breekbrood belegt met gerookte zalm en vleeswaren - Luxe thee soorten. Geniet van al het lekkers in ons Café op de begane grond. Alleen op reservering.

Voor groepen vanaf 10 personen kunt u ook terecht op onze 1ste etage en op de zolder, waar u een schitterend uitzicht heeft over de Grote Markt van Haarlem en lekker privé kunt zitten. Op zaterdag is het alleen mogelijk om met minimaal 10 personen een high tea te boeken.

Prijs per persoon: €20,35
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 2

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

3 gangen groepsdiner in het centrum van Haarlem

Deze bijzondere locatie op de Grote Markt in Haarlem is zeer geschikt om te combineren met uw groepsuitje of om gewoon lekker te dineren. Een heerlijk 3 gangen diner staat hier voor u klaar met gerechten als gerookte zalm salade, kalfsentrecote en chocolade soufflé.

U kunt in het grand café plaatsnemen, maar wij hebben ook speciale plekken op de 1e etage of op onze zolder om zo ook van een geweldig uitzicht te genieten.

Het menu kan natuurlijk altijd aan u wensen worden aangepast. Vanaf 54 personen kunt u gebruik maken van een buffet.
Met uw groepsuitje lunchen, borrelen of tapas eten? Dat kan ook.

Prijs per persoon: €25,00
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 4

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Workshop Salsa - Cubaans dansavontuur

Waan je in Cuba. Tijdens de workshop nemen wij je mee in dit dans-avontuur. Iedereen kan meedoen. De workshops worden verzorgd door professionals die jullie de basispassen en bijbehorende technieken met plezier aanleren.
De workshop is te boeken voor de totale prijs van: € 195,-
Prijs p.p. is berekend met een minimum van 10 personen, € 19,50 p.p.

Wij verzorgen deze workshop bij ons op locatie in Arnhem maar wij komen ook graag naar uw locatie. De prijs is exclusief reiskosten.

Prijs per persoon: €19,50
Duur van de activiteit: 1.0 uur
Minimaal aantal personen: 10

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje