SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Rondvaart door Zwolle inclusief Barbecue aan boord

Lekker barbecuen op de zwolse grachten. Hoe leuk is dat! Wij verzorgen de barbecue, dranken en een partyboot met een gezellig achtergrond muziekje. Onze partyboot is geschikt voor mooi en slecht weer. We varen ook in de winter de partyboot is dan verwarmd.

Barbecuen op de boot
Rondvaart met Barbecue in Zwolle

Wij nemen u graag mee voor een unieke beleving op de Zwolse grachten. Gezellig met je vrienden of familie eropuit. Lekker varen en genieten, en wij zorgen voor een leuke dag!

Partyboot

De Visarend is een groot stoer en breed schip, een ruime zogenaamde Westlander met een lengte van bijna vijftien meter en drie meter breed. Het schip is overdekt en biedt plaats aan maximaal 45 personen. De Visarend beschikt over verwarming om aangename tochten in het voor en naseizoen mogelijk te maken. Indien het weer het toe laat kunnen de zijkanten van de overkapping worden weggehaald waardoor je heerlijk kunt genieten van de zon en buitenlucht. Aan boord is er zowel 12v als 220v beschikbaar en bestaat de mogelijkheid om uw eigen muziek af te spelen via bluetooth speakers. De Visarend wordt alleen verhuurd met schipper.

Vaargebied Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel en tevens Hanzestad. De oude Hanzestad ligt aan aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht en is via het Zwolle-IJsselkanaal verbonden met de IJssel. De stad ligt aan de rand van de landstreek Salland en is de grootste stad in deze streek.


Zwolle is in de Middeleeuwen ontstaan op een dekzand-rug tussen de IJssel en de Overijsselse Vecht aan het riviertje de Aa. Dit was een hoger gelegen en bewoonbare plek in het verder moerassige landschap. Zo'n plek werd destijds een 'suol' genoemd.De zandrug is nog altijd zichtbaar door de hoogte-verschillen in de stad. Zo ligt de Sassenstraat hoger dan het Grote Kerkplein. Het hoogteverschil is het duidelijkst in de passage tussen de Voorstraat en de Melkmarkt. Hier zijn traptreden aangelegd om het hoogteverschil op te vangen. De oudste sporen van bewoning stammen uit de jonge steentijd. Rondtrekkende stammen bewoonden toen de dekzandruggen. In sommige bronnen worden deze stammen ook wel aangeduid als het Isalavolk, naar de Latijnse naam van de IJssel. Bij de aanleg van Ittersumerbroek, een wijkgedeelte van Zwolle-Zuid, zijn in 1993 grondsporen gevonden van 2 paalcirkels uit de bronstijd. Deze worden ook wel het Woodhenge van Zwolle genoemd.

Bij deze Rondvaart door Zwolle inclusief Barbecue aan boord is inbegrepen:

  • Rondvaart door Zwolle
  • Barbecue met vlees en vis en lekkere salades
  • Onbeperkt consumpties 

Prijs: € 39,95 p.p. op basis van minimaal 15 personen


Tijdsduur programma: 2 uur


De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2020.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje