SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Frederiksoord Giethoorn arrangement FG01

Een verrassend arrangement in een uniek stukje Nederland. Frederiksoord, in een bosrijke omgeving, waar het landschap mede is gevormd door de Maatschappij van Weldadigheid. Giethoorn, een bijzonder dorp in een waterrijke omgeving.

Rondvaart Giethoorn
Frederiksoord Giethoorn arrangement

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons gezellige restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Ons restaurant is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Frederiksoord Giethoorn

Een verrassend arrangement in een uniek stukje Nederland. Frederiksoord, in een bosrijke omgeving, waar het landschap mede is gevormd door de Maatschappij van Weldadigheid. Giethoorn, een bijzonder dorp in een waterrijke omgeving.

Het programma

10:30 uur:
Ontvangst met twee kopjes koffie en kolonieturfje in Museum De Koloniehof in Frederiksoord.

In Museum De Koloniehof stapt u terug in de tijd. Beleef het bewogen leven, wonen en werken in de voormalige landbouwkoloniën van de Maatschappij van Weldadigheid. De unieke cultuurhistorie is op boeiende wijze in beeld gebracht.

Op het buitenterrein vindt u een nagebouwde koloniewoning, voorbeeldakkertjes, een fraaie beeldentuin en een prachtige doolhof.

12:30 uur:
Uitgebreide picknick in de overkapte picknickschuur op het terrein van De Koloniehof.

14:00 uur:
Vertrek naar Giethoorn. Voor ons restaurant ligt de rondvaartboot klaar. Onder leiding van een deskundige schipper vaart u 1 uur door Giethoorn. Daarna kunt u Giethoorn op eigen gelegenheid verkennen, met de mogelijkheid tot bezoek aan een van de musea of galerij.

17:00 uur: 
Als afsluiting een 3-gangendiner in het sfeervollerestaurant in Giethoorn. Het diner bestaat uit groentesoep, schnitzel met stroganoffsaus of gepaneerde scholfilet met kruidensaus, sorbet.

Dit arrangement is inclusief

  • Entree museum "De Koloniehof"
  • 2 kopjes koffie met kolonieturfje
  • Picknick (luxe broodje, broodjes, koffie, melk en fruit)
  • Rondvaart 1 uur
  • Diner (groentesoep, schnitzel of scholfilet met garnituur en ijs na

Prijs: € 47,50 p.p. vanaf 20 personen
Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 34,50 p.p.


Bij 10-20 personen komt er een toeslag van € 2,50 p.p.
Bij 6-10 personen komt er een toeslag bij van € 5,00 p.p.

Mogelijkheden


  • Het diner is te vervangen voor een luxer diner of barbecue (min. 15 pers.) Toeslag € 3,00 p.p.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje