SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Proeverij en stadswandeling - compleet dagje uit in Haarlem

Dit complete dagje uit in Haarlem is ideaal voor iedereen die niks wil missen van de sfeervolle stad Haarlem en wat deze te bieden heeft.

Storystrail
Compleet dagje uit met vrienden of familie

In 2012 is Haarlem in de top 3 van meest sfeervolle en gezelligste steden van Nederland beland. Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland. Haarlem ligt aan de rivier het Spaarne en heeft een aantrekkelijke, monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden en een gezellig centrum met veel winkels, cafés en restaurants. Haarlem wordt ook wel de meest Vlaamse stad van het Noorden genoemd. In het centrum zal Bij Tholen de wijnproeverij plaatsvinden en voor een kleine meerprijs kunt u hier ook dineren.

Storytrail - Stadswandeling met een verhalenverteller

Een unieke stadswandeling waarbij je niet met een gids maar met een verhalenverteller op pad gaat. De verteller brengt de geschiedenis van de stad tot leven met sagen & legenden. De prachtige oude binnenstad vormt het decor. Deze stadswandeling is leuk voor jong en oud. Ontdek op deze bijzonder manier de stad en... Elkaar.


Beleef het in diverse steden in Nederland. Vanaf 6 t/m 240 personen. Van € 14 tot € 31 p.p. Kinderen van 6 t/m12 jaar € 9 inclusief BTW.Prijs per persoon: €17,00
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 6

Ontdek de wereld van wijn - wijnproeverij Haarlem

Tijdens de wijn proeverij krijgt u wijnen te proeven uit de hele wereld: witte, rosé en rode wijnen. U zult proeven dat herkomst en druivensoort een groot verschil maakt.

Deze wijnproeverij in Haarlem is geschikt voor iedereen die iets meer over wijn wil leren en natuurlijk een gezellige middag wil hebben.

Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk: van een roséproeverij voor een vrijgezellenfeest tot een sauvignon blancproeverij voor gevorderdenPrijs per persoon: €29,50
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 5

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje