SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Proeverij, stadswandeling en High Tea – compleet dagje uit in Haarlem

Dit complete dagje uit in Haarlem is ideaal voor iedereen die niks wil missen van de sfeervolle stad Haarlem en wat deze te bieden heeft.

Storystrail
Compleet dagje uit met vrienden of familie

In 2012 is Haarlem in de top 3 van meest sfeervolle en gezelligste steden van Nederland beland.
Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland. Haarlem ligt aan de rivier het Spaarne en heeft een aantrekkelijke, monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden en een gezellig centrum met veel winkels, cafés en restaurants. Haarlem wordt ook wel de meest Vlaamse stad van het Noorden genoemd.

In het centrum zal Bij Tholen de wijnproeverij plaatsvinden en voor een kleine meerprijs kunt u hier ook dineren.

Storytrail - Stadswandeling met een verhalenverteller

Een Storytrail is een stadswandeling waarbij je niet met een gids maar met een verhalenverteller op pad gaat. De verteller brengt de geschiedenis van de stad tot leven met sagen en legenden. De prachtige oude binnenstad vormt jullie decor.

De Storytrail is leuk voor jong en oud. Zowel kinderen als volwassenen kunnen op deze bijzonder manier hun eigen stad (her)-ontdekken.

De Storytrail wordt gehouden in diverse steden in Nederland en kan al geboekt worden vanaf 15 personen.

Bent u met minder personen? Dan kunt u zich aansluiten bij één van de inschrijving programma's die voor losse groepen altijd op de zondag gehouden wordt.

Prijs per persoon: €18,20
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 15

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

High tea vanaf 2 personen. Haarlem Helemaal Hip!

Laat jullie lekker verwennen met de luxe High Tea van Grand Café XO in Haarlem. Op tafel zetten we een etagere gevuld met - Chocolade brownies - Sally's mini muffins - Patisserie Allemagne cakejes met glazuurlaag - Chocolade lolly's - Slagroom- chocoladetruffels - Patisserie d'Amande, amandelcakejes - Warme mini saucijzenbroodjes - Vers afgebakken breekbrood belegt met gerookte zalm en vleeswaren - Luxe thee soorten. Geniet van al het lekkers in ons Café op de begane grond. Alleen op reservering.

Voor groepen vanaf 10 personen kunt u ook terecht op onze 1ste etage en op de zolder, waar u een schitterend uitzicht heeft over de Grote Markt van Haarlem en lekker privé kunt zitten. Op zaterdag is het alleen mogelijk om met minimaal 10 personen een high tea te boeken.

Prijs per persoon: €20,35
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 2

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Ontdek de wereld van wijn - wijnproeverij Haarlem

Tijdens de wijn proeverij krijgt u wijnen te proeven uit de hele wereld: witte, rosé en rode wijnen. U zult proeven dat herkomst en druivensoort een groot verschil maakt.

Deze wijnproeverij in Haarlem is geschikt voor iedereen die iets meer over wijn wil leren en natuurlijk een gezellige middag wil hebben.

Heeft u speciale wensen? Alles is mogelijk: van een roséproeverij voor een vrijgezellenfeest tot een sauvignon blancproeverij voor gevorderden

Prijs per persoon: €29,50
Duur van de activiteit: 1.5 uur
Minimaal aantal personen: 5

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje