SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Poker workshop - Avondje uit in Amsterdam

Altijd al eens goed willen leren pokeren? Leer het in Amsterdam van een professional aan een echte speeltafel en speel tegen elkaar in een echt toernooi.

Poker workshop
Avondje uit in Amsterdam - Leer pokeren

Pokeren met u vrienden of collega's, een ideaal avondje uit in Amsterdam om eens alle remmen los te gooien. Met de pokerworkshop leert u alle tips en trucs op het gebied van dit kaartspel en naderhand wordt er dan ook een pokertoernooi gehouden om te laten zien wie de beste pokerspeler is en het beste kan bluffen. Tussendoor is het erg leuk om een 3 gangen diner en ook een borrelarrangementtijdens het pokeren te hebben, wat als optie bij geboekt kan worden.

Workshop pokeren op locatie

Op een gezellige, professionele, maar informele manier leren pokeren? Op zoek naar dat ene bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Een workshop pokeren is de manier om een gezelschap een gezellige dag te bezorgen. Na speluitleg zal er ook een echt poker tournament worden gespeeld, zodat iedereen kan laten zien wat hij/zij waard is. Over deze ervaring zal nog lang 'nagekaart' worden. Op elke locatie in Nederland te boeken.

Prijs per persoon: €35,00
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 15

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje