SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Avondje uit in Hoorn - Pokerclinic

Altijd al eens goed willen leren pokeren en een echt toernooi met u vrienden willen spelen? Leer het van een professional aan een echte speeltafel. Een avondje uit in Hoorn met diner

poker
Avond uit - Leer pokeren in Hoorn

Leer pokeren van een professional aan een echte speeltafel. Van beginner tot aan gevorderde spelers kunnen zeer interessante nieuwe inzichten in het poker spel krijgen met dit avondje uit in Hoorn. Naderhand staat er ook een heerlijk dinerbuffet voor klaar. Ook wordt hierna een pokertoernooi gespeeld waar maar 1 winnaar uit de bus kan komen.

Deze avond uit wordt gehouden in het centrum van Hoorn. Deze locatie kan voor een geheel verzorgd buffet naar keuze zorgen, inclusief of exclusief drankjes. De poker workshop en toernooi kan alleen zonder diner worden geboekt als u een eigen locatie heeft.

Workshop pokeren op locatie - spannend avondje uit

Op een gezellige, professionele, maar informele manier leren pokeren? Op zoek naar dat ene bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Een workshop pokeren is de manier om een gezelschap een gezellige dag te bezorgen. Na speluitleg zal er ook een echt poker tournament worden gespeeld, zodat iedereen kan laten zien wat hij/zij waard is. Over deze ervaring zal nog lang 'nagekaart' worden. In heel Nederland te boeken.
In de grotere steden kunnen wij u helpen met een horeca locatie, ook kan de workshop plaatsvinden op uw eigen locatie.

De prijs is exclusief BTW.

Prijs per persoon: €35,00
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 15

Buffet Faciliteiten in Hoorn - keuze uit meer dan 15 soorten

Of u nu een BBQ buffet wenst of Spaanse tapas. Misschien wel Italiaans of juist lekker Hollands. Een tropisch buffet met vis of zeer luxe met kreeft.Bij het Huis Verloren in Hoorn kan het allemaal.In verschillende prijsklasses met een gemiddelde prijs van €20 per persoon kunt u heerlijk genieten van het buffet.

Geef uw keuze door en de locatie zorgt voor uw ideale feestavond!

Cultureel Onderkomen met een geheel in 30 jaren stijl gerestaureerde schitterende cafezaal in het centrum van Hoorn. Stijlvolle ruimte met een wonderlijk mooie akoestiek en besloten grote stadstuin met een gezellig privé-terras. Een unieke tuinmuur en monumentale bomen waaronder een ongeveer 250 jaar oude rode beuk completeren het geheel.

Prijs per persoon: €20,00
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 15

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje