SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Avondje uit in Groningen - Poker workshop

Heeft u wel een goede pokerface? Dan moet u deze pokerclinic organiseren met vrienden of collega's! Leer de kneepjes van het vak aan de speeltafel in Groningen .. en die pokerface komt dan zeker van pas! Voor een vrijgezellenfeestje of afdelingsuitje een uitstekend, geheel verzorgd avondje uit!

Poker Relatie-event
Avondje uit in Groningen - Poker workshop

Heeft u wel een goede pokerface? Dan moet u deze pokerclinic organiseren met vrienden of collega's! Leer de kneepjes van het vak aan de speeltafel in Groningen .. en die pokerface komt dan zeker van pas! Voor een vrijgezellenfeestje of afdelingsuitje een uitstekend avondje uit! Geheel verzorgd avondje uit met een pokerworkshop en afsluiten met een gezellige Tapas diner. Het vindt allen plaats bij onze horecalocatie in het centrum van Groningen. Wilt u alleen de workshop op onze locatie volgen dan komt er een kleine prijs aan zaalhuur bij. Als u een eigen locatie heeft kunt u, zonder extra kosten, los de pokerworkshop boeken.

Workshop pokeren op locatie - spannend avondje uit

Op een gezellige, professionele, maar informele manier leren pokeren? Op zoek naar dat ene bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Een workshop pokeren is de manier om een gezelschap een gezellige dag te bezorgen. Na speluitleg zal er ook een echt poker tournament worden gespeeld, zodat iedereen kan laten zien wat hij/zij waard is. Over deze ervaring zal nog lang 'nagekaart' worden. In heel Nederland te boeken.
In de grotere steden kunnen wij u helpen met een horeca locatie, ook kan de workshop plaatsvinden op uw eigen locatie.

De prijs is exclusief BTW.Prijs per persoon: €35,00
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 15

Tapas eten in het centrum van Groningen

De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn wereldreizen en verblijfplaatsen tegen kwam. Vertrekpunt is het zuiden van de VS, Cuba en de Cariben, aangevuld met veelzijdige en inventieve Afrikaanse-, Franse- en mediterrane invloeden. Het menu dat u kiest komt op tafel te liggen als uw gasten een keuze uit verschillende gerechten hebben binnen een bepaalde gang. Deze keuze kunnen ze op de avond zelf aan tafel maken.


De prijzen van de menu’s beginnen bij € 17,50 p.p. Keuze uit 4 tapas menu's, bijvoorbeeld: Tapas Menu Pamplona vanaf € 17,50 p.p.

Prijs per persoon: €22,75
Duur van de activiteit: 3.0 uur
Minimaal aantal personen: 8

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje