SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

KinderSpeelparadijs arrangement - Uitje voor kids met hun ouders

Kom gezellig een middagje spelen in het kinderpretparadijs bij “De IJsselhoeve” in Doesburg. Een grandioos binnenspeelparadijs voor alle kinderen met ouders, opa’s en oma’s.

Boerenhoeve
Kinderfeestje in Speelparadijs Binkie in Gelderland - Supergaaf voor de kinderen

Kom gezellig een middagje spelen in het kinderpretparadijs bij “De locatie” in Doesburg. Een grandioos binnenspeelparadijs (1000 m2) voor alle kinderen met ouders, opa’s en oma’s, of wie dan ook. Dit is dé plek waar de kids zich helemaal uit kunnen leven en waar het voor de ouders lekker ontspannen is. Pret voor iedereen in ons Speelparadijs Binkie.

Altijd pret in Speelparadijs Binkie

In het kinderpretparadijs is het altijd feest! Het grandioze binnenspeelparadijs is meer dan 1000 m2 groot. Je vindt er een rodelbaan, superglijbaan van meer dan 6 meter hoog, super lego bouwstenen, spookhuis, klimwanden, het super spinnenweb, springkussen. Voor de allerkleinsten is een speciale speelruimte. Voor de ouderen is er natuurlijk ook een plaatsje vrij. Lekker genieten van een vers kopje koffie met iets lekkers. Er zijn diverse internetstations en er is een tafel vol met leesplezier.

Top locatie - Altijd feest!

Voor elk feest - groot of klein - moet u bij "De locatie" zijn. Themafeesten, groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.
Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Of u nou met een groep van 20 of 600 personen bent, u ervaart de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Dit leuke speelarrangement is inclusief

  • Entree
  • Frietjes + mayonaise
  • Mini snacks
  • Onbeperkt ranja
  • waterijsje ofeen zakje chips
Prijs € 9,50 per kind

Minimaal 8 kinderen met begeleiding
Tijdsduur 4 uur

De prijs van dit leuke speelarrangement in Doesburg is geldig tot en met 31 december 2018.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje