SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Paintball arrangement in Gelderland - Een groepsuitje met actie!

Neem uw vrienden, collega's of familie onder vuur. Trek de stoute schoenen aan en waag u aan een spelletje paintball! Een groepsuitje met actie !

Paintball
Het paintball groepsuitje met extra veel verfballetjes in Gelderland

Trek de stoute schoenen aan en waag u met uw groep aan een spelletje paintball! Een groepsuitje met actie. Neem uw groep met 150 balletjes onder vuur en kom erachter wie de beste schutter is.

Programma Paintballen Achterhoek - Voor een sportief groepsuitje

U wordt voorzien van camouflagepakken, veiligheidsbril en de kleurrijke munitie. U krijgt 150 verfballetjes p.p. even een foto maken en het feest kan beginnen. Het paintballen gaat beginnen!

Na paintballen hoort ontspanning en lekker eten

Na alle inspanningen is er een mogelijkheid om een lekker drankje aan de bar te drinken of gebruik te maken van een van onze heerlijke culinaire verrassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van onswelbekende onbeperkt hutselpanne buffet.

U heeft hierbij de keuze uit minimaal: 7 soorten vlees waaronder: varkenshaas, biefstukjes, kalkoen, kipfilet, schnitzel, diverse groenten salades zoals: paprika, uien, champignons, vleessalade, aardappelsalade, hamprei salade, pasta en koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes, gebakken aardappels enz.. Ter afsluiting is er een heerlijk kopje koffie.

Restaurant & locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Dit actieve Paintball arrangement is inclusief

  • paintball met 150 verfballetjes p.p.
Prijs: € 23,75 p.p. voor het Paintballen in de Achterhoek

Paintballen kun je combineren met een lekker culinair moment om samen alles nog eens te beleven

Minimaal 10 personen anders in overleg
Tijdsduur 2 uur

Bij deelname van grote groepen, zal een deel van de groep worden gesplitst, deze zullen deelnemen aan de teambuildingsactiviteiten zoals: voetvolley, Levendtafelvoetbal en mini handbal. Halverwege het programma wordt er gewisseld.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018.


Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje