SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Oerhollands zeilgevoel! Dagje zeilen op een Tjalk

Beleef met vrienden, familie of collega's de dag van uw leven en zeil mee op een authentieke tjalk over het IJsselmeer. Het oerhollandse zeilgevoel zult u absoluut beleven. Stap aan boord, geniet, maak even een hilarisch kiekje in klederdracht in Volendam en beleef een fantastische dag uit!

Voor de wind.
Ontspannen met elkaar een heerlijke dag op het water!

Beleef met vrienden, familie of collega's de dag van uw leven en zeil mee op een authentieke tjalk over het IJsselmeer. Het oerhollandse zeilgevoel zult u absoluut beleven. Stap aan boord, geniet, maak even een hilarisch kiekje in klederdracht in Volendam en beleef een fantastische dag uit!

Perfect dagje uit aan het IJsselmeer!

Om 10.30 uur wordt u hartelijk ontvangen door de crew aan boord van De Selene in Monnickendam, met koffie, thee en vanuit Friesland meegenomen prijswinnende suikerbrood met roomboter!We verlaten de haven voor een heerlijke zeiltocht op het water en u kunt zelf het roer in handen nemen, actief meezeilen of aanmoedigen vanuit onze relaxte loungekussens aan dek wat ook moet gebeuren.. = ) Er is voor ieder wat wils! Rond het middag uur serveren we een compleet verzorgde lunch bestaande uit rijkelijk belegde broodjes met diverse vlees en kaassoorten, stokje brie met abrikozen tapanade en geschaafde amandeltjes en natuurlijk koffie, thee en melk en karnemelk.

In de middag varen naar Volendam

In de middag varen we de haven van Volendam binnen, we meren af aan dé beroemde dijk waar u met het gehele gezelschap met heel veel lol in klederdracht op de foto gaat. Dit brengt heel veel plezier en is tevens een leuk aandenken aan deze gezellige dag met elkaar! Vervolgens wandelen jullie een klein stukje verder over de dijk voor een korte rondleiding in de kaasmakerij waar u tevens diverse kaasjes kunt proeven. Bij terugkomst aan boord van het schip staat het Selene's borreltje voor u klaar natuurlijk vergezeld met diverse borrelhapjes! Vervolgens verlaten we de haven voor onze terugreis naar Monnickendam waar we rond 17.00 uur weer zullen afmeren en de heerlijke ontspannen dag zullen afsluiten.

Zeilen vanuit Monnickendam

In overleg is het mogelijk vanuit alle havens te vertrekken aan het Markermeer en IJsselmeer, maar de thuishaven in de zomermaanden is niet voor niets het pittoreske stadje Monnickendam gelegen aan de Gouwzee.

Bij dit Oerhollands dagje Zeilen is inbegrepen:

  • Programma vanaf 10.30 tot 17.00 uur
  • Huur schip
  • Servicekosten
  • Ontvangst koffie, thee & heerlijk Fries suikerbrood
  • Compleet verzorgde lunch
  • Onbeperkt consumpties aan boord
  • Groepsfoto in klederdracht 1 foto p.p.
  • Rondleiding kaasmakerij
  • Selene's borreltje en heerlijke borrelhapjes

Prijzen:
Vanaf 10 personen: € 110,00 p.p.
Vanaf 15 personen: € 85,00 p.p.
Vanaf 25 personen: € 79,50 p.p.


Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.


De prijs van dit Oerhollands dagje Zeilen op het IJsselmeer is geldig tot en met 31 december 2020.Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje