SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Natuurtocht Weerribben-Wieden inclusief Picknick - al vanaf 2 personen Rv01

Voordat u gaat varen geniet u van een warme consumptie naar keuze en appelgebak met slagroom. Daarna stapt u aan boord van de rondvaartboot en maakt u een prachtige tocht van 2 uur door het waterrijke Giethoorn en neemt u een goed gevulde picknick mee aan boord. Maak er een mooie vaart van! Al te boeken vanaf 2 personen.

Rondvaart maken in Giethoorn
Natuurtocht Weerribben-Wieden

Nationaal Park de Weerribben-Wieden is een zeer waterrijk gebied met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Dit restaurant in Giethoorn is gelegen aan de oude toegangsweg richting het oude dorp Giethoorn. Vanuit dit sfeervolle restaurant worden diverse rondvaarten georganiseerd. Met deze natuurtocht vaart u door de oude dorpskern zo het prachtige natuurgebied door. De rondvaart is onder begeleiding van een deskundige schipper/gids.

Het programma

U wordt ontvangen in het restaurant of op de rondvaartboot met een warme consumptie naar keuze en appelgebak met slagroom. Aansluitend gaat u een rondvaart maken van 2 uur door de oude dorpskern en het natuurgebied onder het genot van een uitgebreide picknick.

De natuurtochten zijn het hele jaar mogelijk (alleen niet tijdens ijsvorming) en is al te boeken vanaf 2 personen. Vanaf 10 personen is het mogelijk om uw eigen afvaarttijd af te spreken. De reguliere en het aantal afvaarttijden wisselen dagelijks.

Dit arrangement is inclusief:

  • Een warme consumptie naar keuze en appelgebak met slagroom
  • Een rondvaart van 2 uur
  • Uitgebreide picknick

2-10 personen


Prijs: € 37,50 p.p. 
€ 28,00 p.p. (3 t/m 11 jaar)


10 - 20 personen


Prijs € 36,50 p.p.
€ 27,00 p.p. (3 t/m 11 jaar)


Vanaf 20 personen


Prijs € 35,50 p.p.
€ 26,00 p.p. (3 t/m 11 jaar)

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • De natuurtocht is uit te breiden met diverse activiteiten of restauratieve activiteiten zoals een high tea, barbecue, enz. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje