SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Muzikale Jordaan tour in het mooie Amsterdam

Tijdens deze Muzikale Jordaan tour doen we een origineel Mokums café aan, waar uw gids een aantal van de mooiste en gevoeligste onvervalste Mokumse liederen ten gehore zal brengen en u natuurlijk uit volle borst mag meezingen!! Voor het échte Mokumse gevoel is dit uitje absoluut geschikt voor een familiefeestje, vrijgezellenuitje of gewoon leuk om met vrienden te doen.

muzikale jordaan tour
Muzikale Jordaan Tour

Aan de voet van die mooie Wester ligt die mooie, die fijne Jordaan. Als er één artiest was die dit kon zingen met heel zijn hart en ziel, dan was het Johy Jordaan wel. Als Je Voor Een Cent Geboren Bent, Bij Ons In De Jordaan en Geef mij Maar Amsterdam zijn natuurlijk wereldberoemd! Maar ook andere Mokumse coryfeeën konden er wat van! Denk maar eens aan Tante Leen, Willy Alberti en André Hazes (hoewel die laatste niet uit de Jordaan kwam...).

Trots op Mokum

Omdat Mokum Events trots is op haar stad en we u de tijden van weleer graag willen laten herbeleven, nemen wij u mee op deze Muzikale Jordaantour in Amsterdam. Onze muzikale gids laat u de mooiste plekjes zien, oude grachtjes, smalle steegjes, krappe bruggetjes en gezellige hofjes. Dit zijn de plekjes waar het, zo vaak zware, Jordanese leven zich vroeger afspeelde en waar de beroemde Mokumse tekstdichters hun inspiratie opdeden.

Zing in volle borst mee!

Tijdens de tour doen we een origineel Mokums café aan, waar uw gids een aantal van de mooiste en gevoeligste onvervalste Mokumse liederen ten gehore zal brengen en u natuurlijk uit volle borst mag meezingen!! Zakdoek mee!

Bij deze Muzikale Jordaan Tour is inbegrepen:

  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Zingende gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Prijzen:
  • 10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
  • 15 - > personen € 21,00 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van deze Muzikale Jordaan Tour in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2019.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje