SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Muzikale familiedag in Den Bosch met djembe of percussie

Speel met uw familie de mooiste melodieën met allerlei Afrikaanse muziekinstrumenten en geniet naderhand van een 3 gangen menu.

Shakers
Percussie of Djembe

Speel met uw familie de mooiste melodieën met allerlei Afrikaanse muziekinstrumenten en geniet naderhand van een 3 gangen menu.

Kies uit Djembe of, als u met een grote groep bent, uit Percussie. U zult versteld staan van het resultaat. Plezier voor jong en oud in de mooie stad Den Bosch, waar natuurlijk nog veel meer te beleven valt.

Percussie workshop op locatie

Naast de djembé wordt er bij deze percussie workshop gebruik gemaakt van meerdere instrumenten zoals, shakers, claves, guiro's en handtrommeltjes. Deze workshops zijn vooral aan te raden bij wat grotere groepen omdat er dan een mooie harmonie wordt opgezet met meerdere instrumenten. Een gedeelte van de deelnemers krijgt de beschikking over een djembé. Natuurlijk kunnen de deelnemers tijdens de workshop wisselen van instrument. Een muzikaal groepsuitje. Te boeken op elke locatie!

Prijs per persoon: €17,50
Duur van de activiteit: 90.0 minuten
Minimaal aantal personen: 20

Bourgondisch genieten van diner keuzemenu in Den Bosch

Bent u met een groepje van 12 tot 40 man dan kunt u in Café Bar le Duc, gezellig oud bruin café in het centrum van 's-Hertogenbosch, dineren.

Keuze uit 3 verschillende 3 gangen menu's, vanaf €18 p.p.

Perfect om te combineren met de bierbrouwerij rondleiding en bier proeverij.

Prijs per persoon: €18,00
Duur van de activiteit: 2.0 uur
Minimaal aantal personen: 12

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje