SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Empire City Game - Spannend groepsuitje in Amsterdam

Maak in Amsterdam kennis met de Empire City Game, een hypermodern, virtueel, uitdagend GPS spel, dat Europa snel verovert en waarbij teambuilding voorop staat. U kunt kiezen voor het Empire City Game of het Misdaadspel. Maak uw borst maar nat!

crazy
Empire City Game - Spannend groepsuitje in Amsterdam

Maak in Amsterdam kennis met Empire City Game, een hypermodern, virtueel, uitdagend GPS spel, dat Europa snel verovert en waarbij teambuilding voorop staat. U kunt kiezen voor het Empire spel of het Misdaadspel. Maak uw borst maar nat!

Hoe werkt het spel?

U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

Programma

U en uw teamleden krijgen meerdere GPS smartphones en portofoons mee. Op uw smartphone ziet u een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s ziet verschijnen. Door gebouwen in te sluiten komen deze in uw portefeuille, maar let op! Als de tegenstander u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best! Tijdens het spelprogramma heeft u ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Ook uw kennis over de stad wordt getest. Weet u bijvoorbeeld in welke eeuw de Grote Kerk is gebouwd? We sluiten het programma af met een heerlijk drankje en een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig Amsterdams café.

Bij deze Empire City Game in Amsterdam is inbegrepen

  • Professionele begeleiding
  • 1 consumptie en versnapering
  • GPS Smartphones
  • Portofoons
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs: € 27,50 p.p. excl. BTW

Tip

U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma's. Informeer naar de mogelijkheden! Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te reserveren. Wij snijden uw uitje op maat!

De prijs van deze Empire City Game in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2019.Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje