SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Klimmen en klauteren op de klimmuur - Spannende teamdag in Gelderland

Altijd al eens een klimmuur willen beklimmen? Bij deze activiteit wordt u gezekerd door professionele klimbegeleiders met goedgekeurde apparatuur. Dit avontuurlijke uitje is dus beslist ongevaarlijk! De klimtoer van ongeveer 8 meter is voor iedereen prima te doen.

Polysport
Op avontuurlijke wijze uw grenzen verleggen

Altijd al eens een klimmuur willen beklimmen? Bij deze activiteit wordt u gezekerd door professionele klimbegeleiders met goedgekeurde apparatuur. Dit avontuurlijk uitje is dus beslist ongevaarlijk! De klimtoer van ongeveer 8 meter is voor iedereen prima te doen.

Programma

Na de koffie of thee wordt gestart met het programma in onze klimhal. Onze professionele begeleiding geeft uitleg en zorgt er voor dat u veilig de klimwand kunt betreden. Na afloop ontvangt iedereen die de diplomaroute heeft bedwongen een klimdiploma met een foto van de hele groep. Met verschillende routes kunnen wij ook meer ervaren klimmers een uitdaging bieden.

Veelzijdige evenementen locatie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Deze avontuurlijke klimactiviteit op de Veluwe is inclusief:

  • Koffie/Thee ontvangst
  • Klim programma
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Klimdiploma

Prijs: € 24,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs van deze avontuurlijke klimactiviteit in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje