SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Klantenservice

Over Smallevents.nl

Vele uitjes voor een dagje uit of weekendje weg in Nederland en net over de grens van Duitsland en België kunt u bij ons boeken. Deze uitjes zijn speciaal samengesteld voor koppels en kleine groepen tot een maximum van 20 personen. Maar meer is natuurlijk altijd mogelijk. Hiernaast kunt u meerdere losse uitjes samenvoegen tot een geheel verzorgd dagje uit of weekendje weg. We staan bekend om onze goede (gratis) service. Mocht u er daarom online niet uitkomen of vragen hebben neem contact op met onze specialisten.
Meer weten over het verhaal achter Smallevents


Wie is uw contact?

Onze reserveringsmedewerkers staan altijd voor u klaar. U kunt telefonisch contact opnemen met ons via:
088-5405805 op de volgende tijden
Maandag – Donderdag 9.00/22.00
Vrijdag 9.00/17.30
Zaterdag en Zondag 10.00/14.00

U kunt ook altijd de voicemail inspreken zodat wij u binnen 24 uur terugbellen of 24/7 per e-mail: reserveringen@smallevents.nl.

Ons aanbod

Het aanbod varieert van activiteiten en workshops tot hotelovernachtingen en lunch/diner mogelijkheden. We werken alleen samen met de betere bedrijven die garant staan voor kwaliteit, plezier en gastvrijheid. Ons aanbod is met zorg samengesteld in samenwerking met onze partners. Ons doel is u echt te laten genieten zonder verrassingen achteraf bij goede en betrouwbare bedrijven in Nederland en net over de grens.

twitter