SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Kids for free - Actieve Familiedag in Overijssel

Heerlijk genieten van de mooie omgeving in Giethoorn, terwijl de kinderen kunnen spelen. Ontdek het pittoreske Giethoorn vanaf het water, onderneem het hilarische lopen op het water en geniet van heerlijke hamburgers.

Aqua bubbelen
Familiedag in Overijssel

Heerlijk genieten van de mooie omgeving, terwijl de kinderen kunnen spelen en op z’n tijd kunnen meegenieten. Het begint met een lekkere kop koffie met boerenbrok (voor de kinderen onbeperkt ranja). U stapt in de fluisterboten of kano's ( 3 uur). Aansluitend kunt het dorp gaan bezoeken. Bij terugkomst gaat u lopen over het water en stel je zelf je luxe hamburger samen tijdens Build your own Burger met side dish naar keuze. 

Burgers & Grill

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.


Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.


De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Ochtend variant

10.00 uur
Ontvangst met koffie of thee en boerenbrok (voor de kids onbeperkt ranja).


10.30 uur
U stapt in de fluisterboot of kano voor een tocht van 3 uur door Giethoorn


13.30 uur
Bij terugkomst kunnen de kinderen gaan lopen op het water en aansluitend kunt u gaan genieten van een luxe hamburger tijdens het Build Your own Burger met side dish naar keuze. Voor de kinderen is er een mini burger

Middagvariant

13.30 uur
Ontvangst met een kopje koffie of thee en boerenbrok.


14.00 uur
U stapt in de fluisterboot of kano voor een tocht van 3 uur door Giethoorn


17.00 uur
Bij terugkomst kunnen de kinderen gaan lopen op het water en aansluitend kunt u gaan genieten van een luxe hamburger tijdens Build your own Burger met side dish naar keuze. Voor de kinderen zijn er mini burgers


Het is mogelijk het Build Your Own Burger te vervangen door een barbecue + € 5,00 p.p.

Bij dit Kids for Free arrangement in Giethoorn is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en boerenbrok (kinderen onbeperkt ranja)
  • Huur fluisterboot of kano voor 3 uur
  • Lopen op het water voor de kinderen
  • Build-your-Own-Burger met side dish

Prijs: € 49,50 p.p.
Deze prijs is op basis van minimaal 2 volwassenen.
Kinderen t/m 11 jaar zijn vrij van kosten (maximaal 1 kind per volwassene).


Geef bij uw reservering de keuzes door voor het arrangement en als er kinderen mee gaan geef dan ook de leeftijden van de kinderen door.


De prijs van dit Kids for Free familiearrangement in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje