SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Kerst dinnershow Winter Wonder Land

Wilt u in December voor of na de Kerstdagen een gezellig avondje uit met entertainment, zang, dans en eten? De Kerst Dinnershow Winter Wonder Land is dan zeker een gezellig avondje om met familie, vrienden of collega's in Amsterdam door te brengen.

Kerst dinnershow in Amsterdam
Kerst dinnershow Winter Wonder Land in Amsterdam

In de maand December presenteren wij de gloednieuwe en sfeervolle kerstdiner show arrangement met een excellent optreden van La Sirène & friends in ‘Winter WonderLand’.

Santa is coming to town

Bijgestaan door haar piano Maestro en gastoptredens zingt deze chansonnière extra ordinaire een bijzonder repertoire met enchanting, chilling, thrilling X-mas songs, gewapend met Jingle Bells, glitter en glamour, sneeuwmannen en een toefje Burlesque: Swing the Christmas time!

Betoverend & Happy Christmas

Verrukkelijke gerechten en een betoverende entertainmentshow voor jong en oud vol zang, dans en humor. Beleef de magische sledetocht & geniet van de sfeervolle ambiance tijdens de maand december. Aanvang van de avond is om 18.00 uur. De show eindigt om 23.00 uur met gelegenheid tot na te borrelen/praten.


De kerstshow is een avondvullend programma in kerstsfeer met een avondvullende Burlesque Kerstshow in het thema Winter Wonderland. Tijdens de kerstshow kunt u genieten van een 4-gangen à la carte kerstmenu.

Bij deze Kerst Dinnershow is inbegrepen:

  • Avondprogramma van 18.00-23.00 uur
  • Burlesque Dinnershow
  • 4-gangen kerstmenu a la carte

Prijs: € 75 p.p. en al te boeken vanaf 1 persoon. 


De Winter Wonderland Show staat geprogrammeerd vanaf 6 december tot en met 30 december 2018.


De Winter Wonderland Dinnershow in December met 4-gangen à la menu begint om 18.00 uur en is te boeken voor € 75 p.p.


Deze Kerst dinnershow in Amsterdam is te boeken van 6 december tot en met 30 december 2018.De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje