SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Het verhaal achter smallevents

Smallevents.nl - gespecialiseerd in kleine groepen

Smallevents.nl zal de kleine groepen voor haar rekening nemen. Eindelijk is er nu een evenementenbureau waar de kleine groepen meer dan welkom zijn. Sterker nog, smallevents.nl heeft een ruim aanbod aan arrangementen en activiteiten voor groepen tot 20 personen. Hier kunt u altijd een passend uitje vinden voor u en uw vrienden, vriendinnen, familie of collega's. U hoeft zich geen zorgen te maken voor extra kosten of bijbetalingen, alleen omdat u met een klein groepje bent. Elke dag komen er weer meer interessante uitjes bij om uit te kiezen om zo elk uitje weer uniek te laten worden.

Smallevents.nl - u eigen uitje samenstellen

Hiernaast kunt u meerdere losse uitjes samenvoegen tot een geheel verzorgd dagje uit of weekendje weg. U kunt er dus voor kiezen om een losse activiteit te boeken of meerdere activiteiten te combineren tot een leuk dagje weg in één van onze mooie steden. U kunt zelf aangeven wanneer u wat wilt gaan doen. Wij adviseren u graag en maken alles op maat.

Meest gestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Smallevents informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.


Hoe weet ik dat ik een definitieve reservering heb gemaakt?

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Smallevents en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.


Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Smallevents maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.


Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?

Smallevents kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al vanaf € 1,55 p.p. een verzekering afgesloten zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Het bedrag van de verzekeringspremie dient binnen 5 werkdagen van uw bankrekening te zijn afgeschreven. Uiteraard zal de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en de benodigde gegevens van u noteren.


Kan ik mijn reservering ook wijzigen?

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Recreatief.nl

Recreatief.nl BV is opgericht in 1999 en is er voor de bezoeker die iets leuks in Nederland wil ondernemen. We zijn gespecialiseerd in de promotie van vrije tijd & recreatie in Nederland. Voor enige honderden ondernemers promoten en boeken we enige duizenden verschillende leuke uitjes. Recreatief.nl bereikt elke maand enige miljoenen Nederlanders die we via onze vele websites en andere offline activiteiten informeren over vrije tijd en recreatie.Op Facebook komen dagelijks de leukste Smallevents uitjes langs


twitter