SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Indoor klim kinderfeestje in Gelderland

Haal jij de top? Tijdens je kinderpartijtje lekker met je vriendjes en vriendinnetjes klimmen en klauteren op onze klimwand. Een heel bijzondere en spannende ervaring, na afloop krijgt iedereen een 'klimdiploma' met groepsfoto en desgewenst sluiten we af met een lekker kindermenu.

kinderfeestje langlaufen
Indoor klimmen en klauteren op de klimwand!

Veel plezier hebben met vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan nu lekker klimmen en klauteren op de klimwand bij Polysport. Haal na afloop je klimdiploma op, waar je heel trots op kunt zijn.

Het programma

Jullie worden ontvangen en dan maken wij een foto van de groep want die foto wordt gebruikt op de diploma's. Daarna gaan we naar de hal. Jullie krijgen allemaal klimgordels om waar we jullie aan vast maken zodat het geheel veilig is. Dan gaan jullie één voor één klimmen. We kunnen ook nog verschillende routes proberen om het wat moeilijker te maken. Na 1,5 uur klimmen krijgen jullie de klimdiploma's.

Veelzijdige evenementen locatie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Dit gezellige klimkinderfeestje in Gelderland is inclusief:

  • Klimmen 1,5 uur

Prijs: € 12,50 p.p. Minimaal 6 personen

Optioneel bij te boeken:

  • Patat met keuze uit kroket of frikandel € 3,00 p.p.
  • Onbeperkt ranja € 1,50 p.p.
  • 1x Frisdrank € 2,20 p.p.
  • ambachtelijke ijskar € 2,00 per bol

De prijs van dit gezellige kinderfeestje in Gelderland is geldig t/m 31 december 2021.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje