SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Ik hou van Holland Dinerspel Breda

Bij het I Love Holland Diner wordt, net als in het gelijknamige tv-programma, uw gezelschap tijdens dit leuke spelprogramma helemaal vermaakt!

ik hou van holland
Ik Hou van Holland Dinerspel Breda

Bij het I Love Holland Diner wordt, net als in het gelijknamige tv-programma, uw gezelschap tijdens dit leuke spelprogramma helemaal vermaakt! Voor deze quiz hebben wij ons eigen goedlachse Brabantse blondje opgetrommeld! De leukste vragenronden worden onder leiding van deze goed gemutste quizmaster(in) in hoog tempo gesteld. De mooiste Nederlandse muziekfragmenten, weetjes en feiten over ons kleine kikkerlandje spelen uiteraard een grote rol!

Heerlijk dineren

In combinatie met een stevig en Bourgondisch diner regelen wij uw eigen "I Love Holland Quiz", inclusief een feestelijk decor en potsierlijke oranje aankleding! Beantwoord spontaan de leukste vragen, maak grappen en grollen en doe de polonaise met uw eigen team! De quizmaster begeleid beide teams in hun zoektocht naar grappige verhalen, verrassende anekdotes en tophits van Nederlandse bodem!

Wint u de hoofdprijs?

Aan het decor en het overheerlijke diner zal het zeker niet liggen. Tijdens deze quiz raakt u zeker in een opperbeste stemming. Nog leuker, de mannen tegen de vrouwen of de ouders tegen de kinderen, is kijken wie er opgewassen is tegen de verrassende vragen die wij op u afvuren! Het beste team ontvangt de speciale 'I Love Holland' hoofdprijs. Veel plezier!

Bij dit Ik Hou van Holland Arrangement is inbegrepen:

  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende
  • Locatie hartje Breda
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs: vanaf 10 personen € 57,50: NU € 53,50 p.p. excl. BTW


Reservering voor kleinere groepen: Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!


De prijs van dit avondje uit in Breda is geldig tot en met 31 december 2022.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje