SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

High tea in hartje Amsterdam - al vanaf 2 personen

Geniet van verschillende soorten thee en de lekkerste scones en sandwiches. Voor een gezellige high tea met vrienden, vriendinnen of voor een vrijgezellenuitje in hartje Amsterdam.

Hightea uitje in Noord-Holland
High tea in Amsterdam

Tussen 15.00 en 16.30 uur kunt u genieten van een high tea, waarbij u onbeperkt diverse soorten thee van Mr. Jones krijgt. De high tea wordt geserveerd met een uitgebreid scala aan lekkernijen en zoetigheden waaronder friandises en mini-taartjes, scones met clodded cream en jam, huisgemaakte quiche van groenten en fingersandwiches van biologisch brood met meerdere soorten beleg.

Restaurant-Cafe In de Waag

Restaurant-Café In de Waag ligt op loopafstand van het Centraal Station, het Waterlooplein en de Dam. Eveneens op loopafstand bevinden zich vier parkeergarages: bij het Centraal Station, de Bijenkorf, het Muziektheater (Waterlooplein) en in de Valkenburgerstraat. Tegenover de Waag ligt metrostation Nieuwmarkt, slechts één halte verwijderd van het Centraal Station.

Dit High Tea arrangement in Amsterdam is inclusief:

  • Tea bar thee, diverse soorten
  • Een scone met clotted cream en jam
  • Finger sandwiches van biologisch brood met meerdere soorten beleg
  • Verschillende zoetigheden waaronder friandises en mini-taartjes
  • Huisgemaakte quiche van groenten

Prijs: € 23,50 per persoon.
Te reserveren vanaf 2 tot 25 personen.


De high tea serveren wij tussen 15.00 en 16.30 uur!


De high tea is optioneel uit te breiden met een kopje soep, vers fruit of een glaasje prosecco. De totale prijs wordt vastgesteld op basis van uw wensen. Bent u allergisch voor bepaalde producten of heeft u specifieke dieetwensen? Laat het ons weten! Vanaf 10 personen vragen wij een aanbetaling van 50%.

Reserveren voor high tea

Reserveren is verplicht en dient minimaal 2 dagen tevoren worden gedaan. Het juiste aantal gasten graag op de dag zelf voor 10.00 uur bevestigen. Indien u desondanks met minder personen komt dan tevoren gemeld, zien wij ons genoodzaakt het door u opgegeven aantal personen in rekening te brengen.


De prijs van dit High Tea arrangement in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2023.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje