SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

High Tea en 2 uur durende Rondvaart - Varen op de Dommel om de stad Den Bosch

Met deze 2 uur durende vaart om de stad Den Bosch heen geniet u aan boord van een heerlijke high tea. Leuk voor een vriendinnendag of familieuitje om naast uw bezoek aan de stad bij uw dagje Den Bosch bij te boeken. Dit uitje is te boeken voor groepen vanaf 15 personen.

High Tea Rondvaart
Rondvaart met high tea door Den Bosch - 2 uur durend programma

In 2 uur tijd nemen we u mee naar de mooiste plekken op het water. Bij binnenkomst ontvangt u een heerlijk glaasje bubbels en daarna kunt u genieten van 4 heerlijke mini-sandwiches. Sandwiches met gerookte zalm, filet american, gezond en kip kerry. Geniet daarnaast van scones met clotted cream, een mini soepje van de dag, gamba's in filodeeg met dip, mini donuts, brouwnies en petit four. Uiteraard hoort bij deze high tea vaart onbeperkt thee of koffie.

Rondvaart Den Bosch

Elke dag kunt u met de Ouwe Dirk door het prachtige oude ’s-Hertogenbosch varen. We starten op de Dommel aan de St. Janssingel. Langs de Marienburg tot aan het Drongels-kanaal zullen we varen. Verder komen we ook langs de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Over de Ertveldplas varen we richting het mooie Engelen. We beëindigen onze tocht weer op de Dommel. Tijdens deze rondvaart van 2 uur kunt u genieten van een heerlijke high tea met verschillende lekkere zoete en hartige hapjes. 

Wanneer?

De tocht is het gehele jaar door te boeken vanaf minimaal 15 personen. 
Geef uw voorkeurstijd aan dan kunnen we kijken of het beschikbaar is. U vaart privé met uw gezelschap. 

Bij deze Rondvaart om Den Bosch met High tea is inbegrepen:

  • Ontvangst met heerlijk glaasje bubbels
  • 2 Uur durende rondvaart over De Dommel
  • High tea bestaande uit verschillende zoete en hartige hapjes
  • Onbeperkt koffie en thee tijdens de gehele vaart

Prijs: € 37,50 p.p.


De tocht duurt 2 uur. Opstapplaats is St. Janssingel. 


Dit programma is te boeken vanaf 15 personen. U vaart dan ook privé met uw gezelschap. Geeft uw voorkeurstijd door dan kunnen we kijken of het beschikbaar is. 


De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2018 met uitzondering van de feestdagen.De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje