SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

High tea, high beer of high wine - Culinair Giethoorn

Geniet van de high service in een mooie en rustieke omgeving. Combineer een high tea, high wine of high beer met diverse activiteiten als The Bomb, fietsen, fluistervaren, rondvaren of punteren.

`t Binnenhof
Actief culinair uitje in Giethoorn

Geniet van de high tea in de prachtige sfeer van het pittoreske en betoverende Giethoorn. Naast de high tea is er ook de mogelijkheid voor een high wine of high beer. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Het programma:

Optie 1) Naar eigen invulling Ontvangst met een warme consumptie en boerenbrok (20 minuten). Aansluitend heeft u 2 uurtjes vrije tijd om het dorp te bezoeken en sluit u af met een high tea, wine of beer.

Optie2) High tea & varen Ontvangst in met een warme consumptie en boerenbrok (20 minuten). Aansluitend stapt u in de fluisterboot of rondvaart voor een tocht van 2 uur door Giethoorn en sluit u af met een high tea, wine of beer.

High Tea

De high tea wordt in 2-gangen geserveerd en bestaat uit o.a. brownies, muffins, scones, petit fours, cakejes, soesjes, sandwiches, stokbrood tranches, chocolade, petit crolines en foccacia. Tijdens de high tea kunt u genieten van diverse thee melanges en u kunt daar onbeperkt gebruik van maken. (Koffie is eventueel mogelijk, niet onbeperkt).

High Wine/Beer

Geniet van drie verschillende wijnen/speciale bieren met daarbijbehorende lekkernijen. Ook volledig alchohol vrij mogelijk. Een combinatie van de drie High servicesbehoort ook tot de mogelijkheden

Extra mogelijkheden:

Vanaf april 2019 beschikt het Eetcafe over diverse activiteiten als Croquet, Knots hockey, Braingame (hersens krakende beeld puzzels), Pool biljart, air Hockey, Darts, Mega Twister, Giethoorn-Game (Een tocht vol opdrachten en breinbrekers door Giethoorn). Voor de kinderen is er een speelzolder, speeltuin, Pannakooi en kindercroquet. Indien u een arrangement heeft geboekt bij Eetcafe Giethoorn, mag u vrij gebruik maken van deze activiteiten.


Tegen een toeslag kunnen onderstaande activiteiten worden bijgeboekt vanaf april 2019:


Lopen op het water + € 5,00 p.p.


U stapt in de aquabubbel om de eerste stappen op het water te gaan zetten (minimaal 2 rondes)


Mini escape  + € 5,00 p.p.
Lukt het u om uit de kleinste escaperoom van Noord Nederland te ontsnappen binnen de tijd? Ga de strijd aan in duo's voor de snelste tijd


The Bomb +€ 5,00 p.p.
Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de "Experts" die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen - voordat het te laat is!


Pubquiz +€ 5,00 p.p.
Een gezellige quiz in het cafe, waarbij de kennis van muziek, nieuws, sport, drank wordt getest


Hilarische Dukaten strijd + € 7,50 p.p.
Daag je collega, vriend of familielid uit om te duelleren tijdens het sumo worstelen, handje drukken, Spijkerslaan, skilopen, Boogschieten, zaklopen, Kruiwagenrace, Blik gooien, Boerendarten en diverse andere hilarische activiteiten. Wie heeft er aan het einde van de avond de meeste dukaten?

Dit culinaire arrangement in Overijssel is inclusief:

  • Ontvangst met warme consumptie met speculaas
  • High tea, high beer of high wine

De prijs
Optie 1 € 25.00 p.p.  vanaf minimaal 4 personen
Optie 2 € 37,50 p.p. inclusief 2 uur fluistervaren of 2 uur durende rondvaart. Vanaf minimaal 4 personen


De prijzen van dit culinaire arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje