SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Het Langlauf Plezier Circuit - Outdoor programma in Gelderland

Een actief groepsuitje met Oostenrijkse flair. U legt een spectaculair parcours af, geniet van uitgebreid buffet en zult wel (of niet meer) bijkomen tijdens de apres ski party, waarbij de gemaakte film van uw activiteiten wordt vertoond!

Langlaufen
Spectaculair groepsuitje - Humor en sensatie

Een actief groepsuitje met Oostenrijkse flair. U legt een spectaculair langlaufparcours af, geniet van een uitgebreid oostenrijks buffet en zult wel (of niet meer) bijkomen tijdens de apres ski party, waarbij de gemaakte film van uw activiteiten wordt vertoond!

Middag of avond met Oostenrijkse flair - Succes gegarandeerd!

U wordt ontvangen met koffie en apfelstrudel met slagroom in ons sportcafé. Daarna begint u aan het skiparcours met onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer. Alle spellen staan garant voor reuze veel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Onderweg is er een "Gluhweinpauze" ingericht zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. En let op! hiervan worden filmopnames gemaakt!!!

Het Oostenrijks buffet wordt geopend en u bekijkt uzelf op de film

Als het parcours is afgelegd, kunt u gezellig napraten tijdens een Oostenrijks buffet 'anders dan anders' "Schlemmereien wie geselchter Nackenbraten, Backschinken mit Zwiebeln, Champignons und Speckknodel, Geschnetzeltes mit hausgemachten Spätzle, Tiroler Gröstel, Rinderpfanne, Rösti, Achentaler Salat mit Schinken, Ananas und Pfirsiche werden Ihren Gaumen verwöhnen" Na het buffet krijgt u een heerlijk ijsbuffet. Na het eten wordt tijdens de après ski de film op grootbeeld vertoond, de acteurs in deze film bent u zelf "in action". Filmcritici zullen beweren dat deze film de boeiendste van de eeuw zal zijn. De avond wordt met de prijsuitreiking afgesloten, voor het beste skiteam staat de champagne al koud.

Combineer uw uitje met een overnachting in een Finse chalet

Deze locatie biedt ook de mogelijkheid te overnachten in een Fins chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. 

Dit arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met koffie-thee en apfelstrudel met warme vanillesaus
  • Skiparcours met onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer te gekke spellen en actviteiten
  • Gluhwein
  • Uitgebreid Oostenrijks buffet
  • Ambachtelijke IJskar - ECHT Italiaans ijs
  • Prijsuitreiking

Prijs: € 52,75 p.p. op basis van minimaal 10 personen.


Het programma kan ook gedaan worden met minder personen, dan geldt voor uitsluitend het sportprogramma een minimum besteding van € 195,-. De rest van het arrangement wordt wel per persoon gerekend! Gedurende het gehele jaar mogelijk ('s avonds verlicht). 


Uitbreidingsmogelijkheden:


  • Een van onze lunches vanaf € 9,75 p.p.
  • Overnachting vanaf € 25,- p.p.
  • Nog een activiteit vanaf € 7,50 p.p.
  • Apres ski party, prijs op aanvraag

De prijs van dit Spectaculaire groepsuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje