SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Halve dag Zeilen op een Klipper

Halve dag zeilen op de Klipper Mathilda. Voor uw groepsuitje, familiedag, vriendengroep of bedrijfsuitje kunt u schitterende zeiltochten maken, voor zowel een zeildag als meerdaags kunt u met dit schitterende schip Zeeland vanaf het water verkennen.

Klipper Mathilda
Zeilen in Zeeland

Samen met uw vrienden, familie, relaties of uw bedrijf een ontspannen ochtend of middag op de Oosterschelde of het Grevelingenmeer. Ontspanning en inspanning gaan op deze dag hand in hand. Samen de zeilen zetten, zelf het schip sturen en de navigatie doen. Onder leiding van de bemanning lukt u dat. Zelf heeft u geen enkele ervaring nodig, maar aan het eind van de dag bent u wel in staat deze statige dame mee te helpen varen.

Voorbeeldprogramma

Varen in het Nationaal Park de Oosterschelde. Of eerst door de Grevelingensluis om het mooie Grevelingenmeer op te gaan.

U wordt om 09.00 of 13.00 uur aan boord verwelkomd. Na een korte uitleg hijsen we de zeilen en vertrekken we voor een gezellige zeiltocht. Uiteindelijk arriveren we weer in Bruinisse en na deze onvergetelijke ervaring nemen wij om 13.00 of 17.00 uur afscheid.

Meehelpen aan boord van de Klipper

De zeiltochten zijn actieve uitjes.

Er wordt verwacht dat de groep het schip vaart, onder begeleiding van de schippers natuurlijk. Het schip moet gestuurd worden, de zeilen moeten gehesen en bediend worden. En bij manoeuvres is nog veel meer werk te doen. Diegene die niet willen of kunnen meehelpen, kunnen lekker aan dek van de omgeving genieten.

Waar we naartoe varen en wat we gaan doen, beslissen we met de hele groep.

Dit zeilarrangement is inclusief:

  • Halve dag Zeilen vanuit Bruinisse
  • Huur schip en bemanning
  • Keuze uit starten om 9.00 uur of 13.00 uur

Prijs: € 25,00 p.p. op basis van 35 personen.

Deze prijs is op basis van zelfverzorging, dit betekent dat u zelf zorg draagt voor het eten en drinken van uw gasten. Wij kunnen ook de catering voor u verzorgen, dankzij een uitgelezen cateringlijst is de keuze erg groot. Catering kunt u net zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt.

Het arrangement is al te boeken vanaf 15 personen. Dit arrangement is te boeken van april tot oktober 2019. Bij slecht weer is er beneden dek voldoende ruimte voor de gehele groep om te zitten.

De prijs van dit Zeilarrangement in Zeeland is geldig tot en met 31 december 2019.Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje