SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

TukTuk tour met High Tea - Groepsuitje in het Land van Maas en Waal

Beleef het land van maas en waal vanuit een tuktuk! Lekker tuffen over boerenweggetjes en dijkjes, met als eindpunt Theetuin Appeltern waar een heerlijke high tea klaarstaat.

TukTuk tour door het Land van Maas en Waal
TukTukken met uitgebreide High Tea

Beleef het land van Maas en Waal vanuit een tuktuk! Lekker tuffen over boerenweggetjes en dijkjes, met als eindpunt Theetuin Appeltern waar een heerlijke uitgebreide high tea klaarstaat.

Programma

Na ontvangst met een kopje koffie of thee, krijgt u uitleg over het rijden van de 7 persoons elektrische limo Tuktuk en kan het genieten beginnen. U krijgt een route mee die u de leukste plekjes van Maas en Waal laat zien.

Uitgebreide Hight Tea

Dat heerlijke moment op de dag waar de tafel gevuld wordt met thee en hartige en zoete lekkernijen, en er tijd in overvloed is om samen met familie of vriend(inn)en heerlijk bij te praten. Het is het moment dat de Engelsen ‘afternoon tea’ noemen, maar wij vooral kennen als high tea. In de Theetuin volgen wij die verrukkelijke Engelse traditie. Zowel als de temperaturen dalen en we liever de knusse warmte van binnen opzoeken als in het prille voorjaar of de heerlijke zomer kunt u genieten van onze heerlijke High Tea aangevuld met seizoensproducten.

Bij dit groepsuitje in het Land van Maas en Waal is inbegrepen:

  • Ontvangst met Koffe of Thee
  • TukTuk met route voor maximaal 7 personen
  • Uitgebreide High Tea bij de Tuinen van Appeltern

Prijs: € 47.50 p.p. op basis van minimaal 6 personen.


De prijs van dit uitje is geldig tot en met 31 december 2019.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje