SmallEvents

Grootse uitjes voor kleine groepen
088-5405805 Bel voor gratis advies

Groepsuitje in het centrum van Enschede - Ontmasker Mister Unique

Beleef de stad eens op een andere manier! The Hunt for Mister Unique in Enschede. In dit dynamische programma staan slim samenwerken en het bepalen van een goede tactiek centraal.

Stad Unique Enschede
Ontmasker Mister Unique in Enschede

In het centrum vanEnschede loopt Mister Unique rond. Het doel is hem zo snel mogelijk te vinden. Voordat u echter op jacht kunt gaan naar Mister Unique, moet u eerst Mister X en Mister Y vinden. Zij lopen als onbekenden in de binnenstad rond en hebben essentiële informatie om uiteindelijk bij Mister Unique te komen.

Ga de strijd aan met uw vrienden en familie

Bij de start van het programma wordt uw groep in meerdere teams gesplitst. Deze teams gaan tegen elkaar strijden. De teams worden weer gesplitst in 4 subgroepen. De subgroepen van elk team moeten met elkaar samenwerken om Mister X te vinden.

Elk groepje krijgt een mobiele telefoon mee, een kaart van het centrum vanEnschede met daarop ingetekende punten en een vragenformulier. De antwoorden op de vragen kunnen gevonden worden in het centrum.

Werk samen en vindt Mister Unique

Door met elkaar samen te werken kan men achter de antwoorden komen en deze antwoorden vormen samen een codewoord . De juiste code wordt via de SMS doorgegeven aan Mister X. Als het codewoord correct is wordt het steeds makkelijker om Mister X te vinden. Hij zal zich eerder moeten gaan melden, langer op punten blijven staan en tenslotte uiterlijke kenmerken van zichzelf doorgeven.Als Mister X gevonden is, dan moet hij de informatie vrijgeven waar Mister Y gevonden kan worden. Tot slot leidt de informatie van Mister X en Mister Y naar Mister Unique…

Bij de Hunt for Mister Unique in Enschede is inbegrepen:

  • Materialen, zoals mobiele telefoons
  • Begeleiding en instructie
  • Consumptie aan het einde van de activiteit
  • Duur programma is 3 uur
Prijzen zijn exclusief BTW en € 15 reserveringskosten:

8-14 personen € 43,00 p.p.
15-19 personen € 35,00 p.p.
20-59 personen € 30,00 p.p.
60-119 personen € 25,00 p.p.
120-199 personen € 22,50 p.p.

De prijs van dit groepsuitje inEnschede is geldig tot en met 31 december 2018.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Kaart
Streetview
Reviews

Er zijn geen reviews bij dit uitje